Γράψτε ένα σχόλιο

Είναι γνήσια η λίστα Lagarde με τα ονόματα καταθετών;

 

Φαίνεται ότι δεν υπάρχει πλέον καμία εμπιστοσύνη για τη λίστα lagarde αλλά αρκετή καχυποψία και γι αυτό ο οικονομικός εισαγγελέας  Γρ. Πεπόνης, ζήτησε με έγγραφό του από τον υπουργό τον οικονομικών Γ. Στουρνάρα να αναζητήσει εκ νέου τη περιβόητη λίστα  από τη Γαλλική κυβέρνηση.

Το έγγραφο του κ. Πεπόνη αναφέρει τα εξής:«Επειδή κρίνεται αναγκαίο,  επί τη βάση των υφιστάμενων δεδομένων να βεβαιωθεί το πραγματικό περιεχόμενο του παραδοθέντος από το Γαλλικό Υπουργείο Οικoνομικών CD για λόγους πρακτικούς, αλλά και αποφυγής των όσων αρνητικών θα σηματοδοτούσε για την περίπτωση, η κίνηση της διαδικασίας παροχής δικαστικής συνδρομής, κρίνομε σκόπιμον να προβεί η Υπηρεσία σας στην επαναζήτηση του συγκεκριμένου CD και παρακαλούμεν  επί του τελευταίου τούτου, να έχομε σχετική θετική ή αρνητική ενημέρωση», επισημαίνουν οι οικονομικοί εισαγγελείς σε έγγραφό τους με αποδέκτη τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα.

Επιπλέον ζητεί, όπως προκύπτει επί λέξει από το ίδιο έγγραφο:

«Να μας διαβιβάσετε το παραδοθέν από το Γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών CD , το έγγραφο του Γαλλικού Υπουργείου Οικονομικών το οποίο συνόδευε το CD κατά την παράδοσή του και τον αριθμό πρωτοκόλλου του Υπουργείου Οικονομικών που έλαβε ως εισερχόμενο πλέον έγγραφο το ως άνω CD και το συνοδευτικό αυτού έγγραφο».

πηγή: vimagr

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,290 other followers

Powered by WordPress.com