Γράψτε ένα σχόλιο

Δείτε το νέο ακριβό iphone 5 πότε κυκλοφορεί …

iPhone 5 προπαραγγελία

Απ΄ότι φαίνεται η αγωνία των ενδιαφερομένων για το πότε θα έρθει το iPhone 5 επίσημα στην Ελλάδα θα λάβει τέλος πολύ σύντομα!

Όπως έμαθα νωρίτερα, αύριο η Cosmote και η Vodafone θα σηκώσουν στα site τους φόρμα προπαραγγελίας του iPhone 5, όπου θα μπορούν όσοι θέλουν να μπουν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να είναι από τους πρώτους που θα αποκτήσουν το νέο iPhone 5!

Όσον αφορά την ημερομηνία διάθεσης του iPhone 5 στην Ελλάδα, το παιχνίδι με τις ημερομηνίες συνεχίζεται, αφού ακούγονται διαρκώς διάφορα.

Η ημερομηνία που «παίζει» πολύ ωστόσο για την ώρα και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι αυτή η ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας του iPhone 5 στη χώρα μας είναι η Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012, αν και δεν αποκλείεται το iPhone 5 να «σκάσει μύτη» λίγο νωρίτερα, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου!

Για να δούμε αν θα ισχύσει κάτι τέτοιο ή αν θα πάμε σε άλλη ημερομηνία…

Εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς τι θα κάνει η Wind και αν θα ανεβάσει και αυτή στο site της φόρμα προπαραγγελίας του iPhone 5.

Οι άνθρωποι της εταιρίας για την ώρα δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν ότι θα έχουν κι αυτοί φόρμα προπαραγγελίας στο site τους, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι υπάρχει περίπτωση να ανέβει στο wind.com.gr φόρμα προπαραγγελίας του iPhone 5 αύριο.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα ακριβώς μπαίνοντας στα cosmote.gr και vodafone.gr θα δείτε τις φόρμες προπαραγγελίας του iPhone 5 όπου θα μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να «τσιμπήσετε» πρώτοι το νέο iPhone όταν αυτό κυκλοφορήσει εδώ.

Τέλος, επιβεβαίωσα και την τιμή στην οποία θα διατεθεί το iPhone 5, που για κάθε έκδοση διαμορφώνεται ως εξής:

  • iPhone 5 – 16 GB : 739 €
  • iPhone 5 – 32 GB : 859 €
  • iPhone 5 – 64 GB : 979 €

Λιγάκι τσιμπημένες μου φαίνονται οι τιμές, οι μεσάζοντες απ΄ότι φαίνεται ανεβάζουν αρκετά την τιμή διάθεσης του iPhone 5 στην Ελλάδα.

Η τιμή κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι αρκετά χαμηλότερη και να μην ξεπερνάει τα 700 ευρώ για παράδειγμα για το iPhone 5 των 16 GB. Αντίστοιχα χαμηλότερες θα έπρεπε να είναι οι τιμές και για τις άλλες δύο εκδόσεις iPhone 5 με τα 32 και τα 64 GB.

Πηγή: XBLOG

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,290 other followers

Powered by WordPress.com