Γράψτε ένα σχόλιο

Μητροπολίτης Πειραιώς: σκεφτείτε τον Αλ. Τσιπρα κυναιδο και την Κανελλη λεσβια…

O Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ στην τελευταία του συνέντευξη μίλησε για τους ομοφυλόφιλους, την παράσταση Corpus Christi και για την πολιτική κατάσταση της χώρας.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Crash, ο Μητροπολίτης μίλησε μεταξύ άλλων και για την ομοφυλοφιλία, λέγοντας πως αγαπά τους ομοφυλόφιλους ως ανθρώπους ωστόσο θεωρεί ότι ζουν μια δυστυχισμένη ζωή, έστω και αν χαμογελάνε και προσποιούνται ότι είναι ευτυχισμένοι.

Όπως συμπλήρωσε, «ζούνε μια πληρέστατη διαστροφή της σεξουαλικότητας. Γίνεται και μια παράχρησις των ανθρωπίνων σωματικών οργάνων. Δεν είναι δυνατόν να μετατρέπεται ένα όργανο που αποβάλλει περιττώματα από το σώμα σε ερωτικό πεδίο. Αυτό αποτελεί πλήρη διαστροφή της ανθρώπινης ψυχής».

Φυσικά ο Μητροπολίτης Πειραιώς σχολίασε και την επίμαχη παράσταση «Corpus Christi» και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το θέατρο «Χυτήριο». «Οι επιθέσεις απ’ έξω από το θέατρο ήταν μόνο λεκτικές, κάποιων γερόντων και γεροντισσών, τα μέλη της Χρυσής Αυγής κακώς συμμετείχαν σε αυτή τη διαμαρτυρία. Οι επιθέσεις αυτές ήταν μόνο λεκτικές, δεν ήταν επιθέσεις με μολότοφ, ούτε με πέτρες και ξύλα», σχολίασε.

Ωστόσο αναρωτήθηκε «τι θα έλεγε η ελληνική πολιτεία αν κάποιος από εμάς συνελάμβανε το σχέδιο να κάνει μια θεατρική παράσταση στην οποία να εμφάνιζε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ως κύναιδο, την κυρία Κανέλλη ως λεσβία και τον κ. Τατσόπουλο ως εκδιδόμενο στην Λεωφόρο Συγγρού; Θα υπήρχε ποινική αναστολή ή όχι; Θα έπρεπε να παρέμβει η δικαιοσύνη ή όχι; Θα αντιδρούσαν αυτοί οι άνθρωποι ή όχι;».

«Είμαι βαθιά απογοητευμένος», λέει ο Μητροπολίτης διευκρινίζοντας: «Και αυτό διότι έρχεται η κ. Μέρκελ στην Ελλάδα και κανείς δεν θίγει το θέμα του κατοχικού δανείου, των πολεμικών αποζημιώσεων και κυρίως κανείς δεν της μιλά για την λίστα του κ. Χριστοφοράκου. Για να δούμε επιτέλους πως ένα πράγμα 5 ευρώ πουλήθηκε 500 ευρώ από τη γερμανική SIEMENS, η οποία δωροδόκησε αγρίως τους Έλληνες

20121027-083458.jpg

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,290 other followers

Powered by WordPress.com