Γράψτε ένα σχόλιο

Ο Μ. Ανδρουλάκης χαρακτήρισε γελοίο τον Γ. Στουρνάρα και ο Α. Κακλαμάνης για προσοδοφόρες συμφωνίες

Στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ ο Μίμης Ανδρουλάκης όταν πήρε το λόγο καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού των οικονομικών Γ. Στουρνάρα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς: Ο γελοίος ο Στουρνάρας, που προέβλεψε ότι με την απελευθέρωση των επαγγελμάτων θα είχαμε αύξηση του ΑΕΠ  μέχρι 14% αυτές οι πολιτικές μας έχουν φέρει μέχρι εδώ.

Ο Απόστολος Κακλαμάνης, όταν έφτασε η σειρά του, μίλησε σε έντονο τόνο για τα εσωκομματικά: Όσοι είναι να φύγουν να φύγουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν ήξεραν γιατί είναι στο ΠΑΣΟΚ, ή έχουν κάνει πιο προσοδοφόρες  συμφωνίες.

Ταυτόχρονα, άλλα στελέχη άσκησαν κριτική κατά της λειτουργίας της κυβέρνησης. Η Έυη Χριστοφιλοπούλου, είπε ότι η κυβέρνηση δεν λειτουργεί μόνο πράξεις νομοθετικού περιεχομένου υπογράφει, ο κ. Κακλαμάνης ότι  δεν λειτουργεί η βουλή και δεν γίνονται υπουργικά συμβούλια.  Ο κ. Χρ. Αηδόνης: η παράταξη συρρικνώνεται , το ΠΑΣΟΚ έχει πάθει ανακοπεί. Δεν με αφορά να συμμετέχω σε καμία διαδικασία συνιστώσας είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε της Ν.Δ χρειάζονται αποφάσεις για να πάμε μπροστά. Γ. Δριβελέγκας, Θεοδ. Τσάγκρη και Μ. Μπόλαρης είπαν ότι δεν δίνουμε λευκή επιταγή στην κυβέρνηση  που έχει μηδενικό έργο.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,753 other followers

Powered by WordPress.com