Γράψτε ένα σχόλιο

Β. Βενιζέλος στους διαφωνούντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ : χωρίζουν οι δρόμοι μας

Δραματική τροπή πήρε ξαφνικά η θυελλώδη συνεδρίαση της Κ.Ο όταν μετά την παραδοχή του κ. Βενιζέλου ότι τα μέτρα θα είναι πιο χειρότερα απ ότι γνωρίζουμε η συνεδρίαση τινάχτηκε στην αέρα. Όλοι σηκώθηκαν επάνω από τις καρέκλες τους και απευθυνόμενοι στον κ Βενιζέλο όπως ο κ. Σκανδαλίδης είπαν αφού δεν ξέρουμε τα μέτρα  και που θα είναι πιο σκληρά , τότε τι να ψηφίσουμε σήμερα εδώ. Υπήρξε ένταση μεταξύ των βουλευτών που πήραν την απάντηση απο τον κ. Βενιζέλο που είπε: όσοι διαφωνούν απο εδώ και πέρα χωρίζουν οι δρόμοι μας.

Στη συνεδρίαση της ΚΟ έκανε δήλωση ανεξαρτητοποίησης ο κ. Μ. Κασσής λέγοντας  στον κ. Βενιζέλο ότι αν θές αύριο εκδίδω και ανακοίνωση. Τελικά μέχρι στιγμής δεν έγινε κάτι τέτοιο και απεφεύχθει την τελευταία στιγμή.

Το κλίμα είναι βαρύ στο ΠΑΣΟΚ και πορμηνύονται ήδη απο σήμερα εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος. Ο κ. Βενιζέλος δέχθηκε τελικώς τη σκληρή γραμμή που του είχαν εισηγηθεί και γι αυτό κάποια στιγμή ακούστηκε να λέει, εμένα μου φτάνουν και 24 βουλευτές (προφανώς τόσοι αρκούν για να περάσουν τα μέτρα με τη Ν.Δ και με ορισμένες διαροές απο τη ΔΗΜΑΡ που λέγεται ότι θα υάρξουν με συνέπεια , τα μέτρα να ψηφιστούν με οριακή πλειοψηφία των 155 ψήφων.

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,335 other followers

Powered by WordPress.com