Γράψτε ένα σχόλιο

Νέα παρέμβαση Α. Λοβέρδου: Είμαι παράγοντας σταθερότητας

Φωτό: από τη χθεσινή ομιλία του Α. Λοβέρδου στη Λιβαδειά

 

Τα όσα τραγικά συνέβησαν χθές στην θυελλώδη συνεδρίαση της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή ο Α. Λοβέρδος που πλέον δεν συμμετέχει οργανωτικά στο ΠΑΣΟΚ με την έννοια ότι δεν μετέχει στις συνεδριάσεις του,  αλλά ψηφίζει στη βουλή τη “κομματική γραμμή” όπως έκανε εχθές.


Έχει πάρει τις αποφάσεις του και αναμένει τις εξελίξεις μετά την ψήφιση των μέτρων από τη βουλή που θα είναι η απαρχή όλων των εξελίξεων στο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης. Χθές βράδυ την ώρα που στο ΠΑΣΟΚ οι βουλευτές και συνάδελφοί του έτρωγαν τις σάρκες τους,  ο πρώην υπουργός μιλούσε για το βιβλίο του στη Λιβαδειά.  Δεν έμεινε ασυγκίνητος γιατί τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του τον απασχολούν.

Ερωτηθείς λοιπόν από δημοσιογράφους για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Λοβέρδος απάντησε δίνοντας και το στίγμα πάνω στο οποίο αναμένεται να κινηθεί:   Από τον Ιούνιο η στάση που έχω υιοθετήσει ήταν ακριβώς για να μην δημιουργούνται τέτοιου είδους προβλήματα εντάσεων. Που θα είχαν σαν αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό της χώρας και τη μείωση των δυνατοτήτων στην εθνική προσπάθεια που όλοι μας καταβάλουμε. Με βάση τα χθεσινά λένε συνομιλητές του δικαιώθηκε. Θα συνεχίσει όπως τονίζουν συνεργάτες του να αποτελεί παράγοντα σταθερότητας πράγμα που αποδεικνύεται στη χθεσινή κρίσιμη ψηφοφορία. Επίσης δηλώνει  σε όλους τους τόνους ότι όλα τα άλλα θα τα δούμε αμέσως την ψήφιση των μέτρων για την εκταμίευση των 43,5 δις ευρώ.

Παράλληλα οι επαφές του με βουλευτές πυκνώνουν με καθημερινές συναντήσεις οι οποίοι του εισηγούνται να πάρει γρήγορα τις αποφάσεις του.

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,349 other followers

Powered by WordPress.com