1 σχόλιο

Νέοι άγνωστοι εσωκομματικοί διάλογοι στο ΠΑΣΟΚ

Μπορεί  στη συνε ήτδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ να αναδείχθηκαν οι διάλογοι μεταξύ ορισμένων βολευτών του ΠΑΣΟΚ που ήταν αντιπαραθετικοί και εμφάνισαν την εικόνα του ΠΑΣΟΚ διαλυμένη, ωστόσο υπήρξαν και στιγμές που νόμισε κανείς ότι δεν είχε προηγηθεί τίποτα μεταξύ τους. Και πραγματικά αν δεν υπήρχε πολλές φορές έκρηξη του κ. Βενιζέλου που φαινόταν καθαρά όπως λένε που ήθελε να οδηγήσει την εξέλιξη, ,μπορεί και να μην είχαν συμβεί όλα αυτά. Μπορεί!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε  φραστική επίθεση απο τον Μίμη Ανδρουλάκη που μία τα έλεγε έτσι, και μια αλλιώς για το τι θα ψηφίσει και η αλήθεια είναι ότι οι παριστάμενοι δεν κατάλαβαν κιόλας πολλά πολλά για το τί θα κάνει. Σημασία πάντως έχει ότι ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε με αρνητικό τρόπο το ότι δεν ψήφισε τις τροπολογίες ο κ, Βενιζέλος και το σχολίασε με τον δικό του τρόπο: Στο μπάχαλο που γινόταν στη βουλή με το να ψηφίζουν οι βουλευτές το ένα ή το άλλο άρθρο, χωρίς να τηείται η γραμμή και η απόφαση που πήραμε, προσπαθούσα να βρώ τον πρόεδρό μου να τον ρωτήσω αλλά αυτός δεν ήταν στη βουλή, δεν ψήφισε  και έγινε μπάχαλο.. Στη συνέχεια πάλι ο κ. Μίμης Ανδρουλάκης έλεγε  ότι εγώ δεν είναι ΠΑΣΟΚ ξέρετε ως τι βρίσκομαι εδώ προέρχομαι απο την αριστερά και ας θέλετε ας με διαγράψετε δεν με ενδιαφέρει κ.οκ.

Κάποια στιγμή στη δευτερολογία του, ο κ. Βενιζέλος άρχισε να αναφέρεται στην Άννα Διαμαντοπούλου και τον Ανδρέα Λοβέρδο. Για την πρώτη είπε ότι ενώ της πρόσφερε συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις για το κόμμα, αρνήθηκε για να κάνειτώρα  όπως είπε κριτική απο τα έξω. Είναι κρίμα επεσήμανε ενώ για τον Ανδρέα Λοβέρδο επέμεινε και χθές στο πολιτικό άνοιγμα που κάνει απέναντί του, λέγοντας ότι πήρε την απόφασή του, τίμια λεβέ ντικα είναι έξω αλλά στήριξε τα μέτρα τα οποία δηλώνει ότι τα ψηφίζει.

Καβγάς έγινε και με την Θεοδώρα Τσάγκρη που σε πολύ έντονο ύφος και με απαξιωτικό στιλ απέναντι στον  πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ του είπε: εγώ θα ήθελα να κάνατε εγγραφές, όχι διαγραφές, το τι θα κάνω αν θα ψηφίσω τα μέτρα ή όχι θα το μάθετε.

One comment on “Νέοι άγνωστοι εσωκομματικοί διάλογοι στο ΠΑΣΟΚ

  1. Reblogged this on ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ.

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,349 other followers

Powered by WordPress.com