Γράψτε ένα σχόλιο

Φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ βουλευτές… ανοίγουν την πόρτα

Την πόρτα που άνοιξε ο ίδιος ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ στους διαφωνούντες των μέτρων , δεν σκέφτεται να την κλείσει ο ίδιος , αλλά οι βουλευτές που πρόκειται να ανεξαρτητοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Αυτή την ώρα οι συζητήσεις που γίνονται παρασκηνιακά είναι έντονες καθώς οι βουλευτές που σκέπτονται να καταψηφίσουν τα μέτρα σχεδιάζουν τα επόμενα βήματά τους. Άλλωστε ξέρουν πως αν φύγουν από το ΠΑΣΟΚ- όχι να διαγραφούν από τον κ. Βενιζέλο επειδή θα καταψηφίσουν το πακέτο των μέτρων –  αλλά να φύγουν από μόνοι τους , η ημερομηνία που θα επιστρέψουν θα είναι όπως λένε αρκετά κοντά, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως και να φύγουν ή να διαγραφούν από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, μια άλλη ηγεσία θα τους καλέσει πίσω. Και όχι μόνο αυτούς, αλλά όλους τους άλλους που μέχρι σήμερα έχουν αποστασιοποιηθεί.

Προς αυτή την κατεύθυνση οδηγούνται οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ καθώς τα επόμενα 24ωρα διαμορφώνονται νέοι συσχετισμοί μεταξύ των στελεχών που μεταξύ τους άνοιξαν διαύλους επικοινωνίας για να αντιμετωπίσουν τη πολιτική φουρτούνα που έφτασε πάνω τους

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,349 other followers

Powered by WordPress.com