Γράψτε ένα σχόλιο

Λοβέρδος καλεί βουλευτές ΠΑΣΟΚ…

Χαρακτήρα τσουνάμι έχουν πλέον οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ σε δύο επίπεδα. Το πρώτο το κυβερνητικό που σήμερα, στη συνάντηση Βενιζέλου Σαμαρά θα κριθεί η βιωσιμότητα του εγχειρήματος της συγκυβέρνησης και το δεύτερο στο εσωκομματικό επίπεδο.  Η ψήφιση των μέτρων αποτελεί την απαρχή της νέας μεταπολίτευσης και τα κόμματα ήδη παίρνουν θέση. 

Στο ΠΑΣΟΚ που είναι εύθραυστη η ενότητα των στελεχών του, η ψήφιση των μέτρων φέρνει διαγραφές όσων δεν ψηφίσουν -ύστερα κιόλας από την άρνηση του Μ. Ανδρουλάκη να ψηφίσει τα εργασιακά, αλλά  και των υπολοίπων βουλευτών που αντιδρούν , έχει ως αποτέλεσμα την ανάληψη πρωτοβουλίας με συγκεκριμένους αποδέκτες από τον Α. Λοβέρδο .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός υγείας,   τις επόμενες ώρες πρόκειται να εκδηλώσει με νέα του παρέμβαση μια πρωτοβουλία με στόχο τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και την ενότητα του χώρου όπως λέει και γι αυτό οι κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο είναι πολύ προσεκτικές.  Προέχει για τον ίδιο η ενότητα του ΠΑΣΟΚ και όχι η διάλυσή του όπως πιθανόν να επιθυμούν άλλα στελέχη για προσωπικό πολιτικό  όφελος.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,753 other followers

Powered by WordPress.com