Γράψτε ένα σχόλιο

Θα ψηφίσει τελικά ο ΓΑΠ μέτρα ίσως και προϋπολογισμό δεν θα είναι στο εξωτερικό

Στο Τορόντο είναι προγραμματισμένο να βρίσκεται αύριο το απόγευμα, ημέρα της κρίσιμης ψηφοφορίας  των νέων μέτρων στη βουλή, ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος έχει ζητήσει και την σχετική άδεια από την Βουλή.
Αν και στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού επισημαίνουν πως ο ίδιος αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης για να παραστεί στην κρίσιμη ψηφοφορία ,  αμφίβολο παραμένει το εάν θα ψηφίσει τελικά τον προϋπολογισμό την Κυριακή.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Παπανδρέου έχει προγραμματίσει για αύριο το απόγευμα, να βρίσκεται σε «κοκτέιλ ντίνερ» στον Καναδά.

Η τιμή κατ’ άτομο για όσους θελήσουν να τον ακούσουν είναι από 190 έως 430 δολάρια ενώ εάν όμως, κάποιος ενδιαφέρεται να κλείσει ένα τραπέζι για οχτώ θα πληρώσει μόλις 2.825 δολάρια. 

Το «ντίνερ» διοργανώνεται από την ΤΜΑ (Turnarount Managment Association) και και στην σχετική σελίδα στο Διαδίκτυο υπάρχει και η φόρμα συμμετοχής που θα πρέπει να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Πάντως συνεργάτες από το γραφείο του κ. Παπανδρέου επισημαίνουν σε όλους τους τόνους ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Αθήνα και θα πράξει το καθήκον του. Ίσως να προλάβει γιατί αυτή είναι η σκέψη του να είναι και την Κυριακή στην Αθήνα για την ψήφιση του προϋπολογισμού .

 

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,388 other followers

Powered by WordPress.com