Γράψτε ένα σχόλιο

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι στη κόντρα Λ. Γρηγοράκου και Π. Κουκουλόπουλου

Φαίνεται πως τελικά καθημερινά έρχονται στην επιφάνεια και νέα στοιχεία από τους διαλόγους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κ.Ο που έληξε άδοξα με την απόφαση που ελήφθη υπέρ της ψήφισης των μέτρων,  στο πόδι της πλειοψηφίας, αφού  μετά την αποχώρηση του Κ. Σκανδαλίδη η συνεδρίαση σχεδόν  διαλύθηκε.

Όπως μεταφέρουν στελέχη που ήταν μέσα στην αίθουσα που συνεδρίαζε εκτάκτως η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ ,  κάποια στιγμή αφού έχουν μιλήσει αρκετοί από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και εξηγούσε ο καθένας με τη σειρά του, τι κατά τη γνώμη του έγινε στο μπάχαλο της ψηφοφορίας της βουλής για τις αποκρατικοποιήσεις,  με τον Μίμη Ανδρουλάκη να αποκαλεί φασιστική τη  νοοτροπία   Βενιζέλου -έτσι ακούστηκε να λέει σύμφωνα με αυτήκοους  μάρτυρες-  το λόγο πήρε ο βουλευτής Λακωνίας Λ. Γρηγοράκος που διατηρεί από το παρελθόν κόντρα με τον Π. Κουκουλόπουλο.

Κοιτάξτε να δείτε είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τους άλλους βουλευτές γύρω από το μεγάλο τραπέζι σε σχήμα “Π”, τα πράγματα είναι πολύ απλά,  μην προσπαθείτε να δείτε τι έγινε και τι δεν έγινε.  Για το μπάχαλο των αποκρατικοποιήσεων ευθύνονται δύο ανίκανοι  άνθρωποι: ο Πάρις Κουκουλόπουλος και ο Γιάννης Στουρνάρας όλα τα άλλα είναι… ε , και μετά από αυτό καταλαβαίνεται την έκρηξη που σημειώθηκε με εκείνους τους περιβόητους διαλόγους στη συνέχεια στα σκαλοπάτια του κτιρίου.

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,392 other followers

Powered by WordPress.com