Κανουν πισω στο ΠΑΣΟΚ στην υπουργοποίηση στελεχων στον επικειμενο ανασχηματισμο, οπως φαινεται απο τις διαρροές συνεργατών του κ. Βενιζελου. Παραλληλα, βαζουν στο κάδρο Σκανδαλιδη και Ανδρουλακη, μετα τις αποφάσεις τους, ο πρωτος να μην προσέλθει στην ψηφοφορία και να διαγραφει στη συνεχεια απο την ΚΟ και ο δεύτερος να ανεξαρτητοποιηθεί .
Σύμφωνα με τις διαρροές :
Για τον ανασχηματισμό επισημαίνουν ειμαστε ο κρίκος που κρατά τη χωρα σε αυτη τη δυσκολη και ευαίσθητη περιοδο που ουσιαστικά θα διεξαχθεί η διαπραγματευση. Ως εκ τούτου κανενα θεμα ανασχηματισμού της κυβέρνησης δεν μας απασχολει.
Για Κ. Σκανδαλιδη: ειναι αυτονοητο , οτι ο Κώστας Σκανδαλιδης δεν μπορει να ειναι πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ. Οσους βουλευτες διέγραψε χθες απο την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος , ειναι και εκτος ΠΑΣΟΚ. Εχουν μονο την προσωπική επιλογή να κανουν αίτηση επανεγραφης στην ΤΟ ενόψει συνεδρίου.
Για Μιμη Ανδρουλακη : χαιρετίσουμε την υπεύθυνη στάση του κατα τη χθεσινη ψηφοφορία και την πειθαρχια του στην αποφαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Χαιρόμαστε που θελει να παιξει εναν ανεξάρτητο και συνθετικό ρόλο πρεπει ομως να απευθυνθεί σε οσους ειναι ευεπιφοροι, στην προσπάθαια διασφάλισης του ευρωπαικου προσανατολισμού της χώρας και της ανασυγκρότησης της δημοκρατικής παράταξης και οχι σε οσους δινουν μαχη οπισθοφυλακης.