1 σχόλιο

Παπανδρεικοί και του Α. Λοβέρδου συνεργάτες ξεσπούν κατά Γ. Δατσέρη

Έξαλλοι είναι οι Παπανδρεικοί και όχι μόνο μεσα στο ΠΑΣΟΚ μετα τα οσα δήλωσε στο ραδιοφωνικη του συνεντευξη ο συνεργατης του κ. Βενιζέλου Γιάννης Δατσερης οταν χαρακτήρισε φούσκα το ΠΑΣΟΚ.
Ο Μιχάλης Καρχιμάκης με δικη του δηλωση του απάντησε «Ας σταματήσει επιτέλους η προσβολή και η υποτίμηση της ιστορίας και της διαχρονικής προσφοράς του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία . Αλλά και των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που αγωνίστηκαν για τριανταοκτώ ολόκληρα χρόνια γι’ αυτή την παράταξη».

Αλλα και ο συνεργατης του Ανδρέα Λοβερδου, Ευθύμης Καρδαράς σχολίασε αρνητικα τις δηλωσεις του κ. Δατσερη, τονίζοντας οτι «Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σήμερα αποκάλεσε το ΠΑΣΟΚ φούσκα. Η μεταπολίτευση έχει σκοτεινές πλευρές που πρέπει να συντριβούν. Έχει όμως και τα θετικά της: τη δημιουργία της μεσαίας τάξης, την επάνοδο της δημοκρατίας που από το ’80 και μετά έγινε ολόπλευρη καθώς και την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ και στην Ευρωζώνη», ανέφερε ο συνεργάτης του πρώην υπουργού. «Ανεξάρτητα από κόμματα, παρατάξεις και στάσεις, ανεξάρτητα από ό,τι έγινε και τι θα γίνει, αυτές οι πολιτικές θέσεις επειδή είναι ανιστόρητες είναι και απαράδεκτες, πρέπει να τις πάρουν πίσω», υπογράμμισε.

 

One comment on “Παπανδρεικοί και του Α. Λοβέρδου συνεργάτες ξεσπούν κατά Γ. Δατσέρη

  1. Reblogged this on ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ.

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,438 other followers

Powered by WordPress.com