1 σχόλιο

Σηκώνει το γάντι ο Α. Λοβέρδος που του πέταξε ο Βενιζέλος

Μετα την ατυπη ενημερωση που εστειλε το ΠΑΣΟΚ και μεταξυ αλλων ανεφερε και για τον κ. Α. Λοβερδο, συνεργάτες του πρώην υπουργού σηκώνουν το γάντι και απαντουν στην ιπποκρατους για το οτι το προηγούμενο διαστημα απείχε απο τη Κ.Ο και τα οργανα του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του λοιπον, ´´ ο κ Λοβέρδος γνωρίζοντας πως η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της τρικομματικής κυβέρνησης προτίμησε τη μη συμμετοχή του, λόγω των ριζικών του διαφωνιών με τις αποφάσεις της ηγεσίας η οποία θα “εξαγόταν” ως διαρκής ενδοκομματική σύγκρουση, η οποία θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στην προσπάθεια της χώρας και στην ενότητα της παράταξης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ Λοβέρδος αρνήθηκε παρά τις επανειλημμένες πιέσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ να αναλάβει αντιπρόεδρος και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος για τους ίδιους λόγους. Στους κύκλους που μιλούν για αποχή του κ. Λοβέρδου την ώρα της μάχης και τον δύσκολων αποφάσεων απλά τους θυμίζουμε πως τους τελευταίους μήνες ο κ Λοβέρδος δεν κρύφτηκε πίσω από πλειοψηφίες και δεν άλλαζε συνεχώς τη στάση του σε σχέση με τα μεγάλα ζητήματα της χώρας.

Υποστήριζε συνεχώς δημόσια και ξεκάθαρα , την ανάγκη λήψης των απαραιτήτων μέτρων που θα επέτρεπε την χρηματοδότηση της χώρας αλλά και την άμεση εκπόνηση του εθνικού σχεδίου για την οριστική έξοδο από την κρίση. Αυτοί που μιλούν για αποχή θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους αυτό.

20121109-162006.jpg

About these ads

One comment on “Σηκώνει το γάντι ο Α. Λοβέρδος που του πέταξε ο Βενιζέλος

  1. Reblogged this on ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ.

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,745 other followers

Powered by WordPress.com