Γράψτε ένα σχόλιο

Μαλλιά κουβάρια στη βουλή για τον Άκη και τον Λάκη στις φυλακές

Λάκης Γαβαλάς Άκης ΤσοχατζόπουλοςΟ πρόεδρος εργαζομένων στις φυλακές Αντώνης Αραβαντινός μιλώντας στην Επιτροπή σωφρονιστικού συστήματος στη βουλή αποκάλυψε πως περνούν οι VIP  πίσω από τα σίδερα προκαλώντας την αντίδραση της Θεοδώρας Τζάγκρη: 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ

“Ξέρετε κανένα χώρο που οι πλούσιοι περνάνε άσχημα;… Οι πλούσιοι έχουν λεφτά και περνάνε καλά. Παραγγέλνουν από τον Σκλαβενίτη. Χθες κάποιος παρήγγειλε καπνιστό σολομό και έφαγε. Αφού εχει λεφτά και παραγγέλνει τι να κάνουμε; Το σύστημα τους έχει αφήσει να καλοπερνάνε. Άμα πάθει κάτι ο Τσοχατζόπουλος ή ο Γαβαλάς εσείς θα μας κατηγορήσετε ότι τους σκοτώσαμε “.

 ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ

“Μην έρχεστε εδώ και μας κάνετε διαπιστώσεις. Ποιο είναι το σύστημα που επιτρέπει στους πλούσιος να περνάνε καλά; Εσείς δεν είστε το σύστημα των φυλακών; έχουμε χάσει το μυαλό μας εδώ μέσα;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ

“Είμαι στις φυλακές 31 χρόνια σε λίγο θα πάρω σύνταξη, αλλά δεν θα σταματήσω να λέω τα πράγματα όπως είναι. Αυτά που σας λέω είναι πέρα για πέρα αληθινά. Τα προβλήματα είναι τραγικά και το μάρμαρο πληρώνουν οι Έλληνες κρατούμενοι. Φοβόμαστε και εμείς από αυτά που συμβαίνουν μέσα στις φυλακές όταν ακούμε κάθε μέρα να μας φωνάζουν κρατούμενοι γαμώ την Ελλάδα σας. Η κατάσταση είναι τραγική, δεν πάει άλλο.”

ΓΙΑ τις άδειες στους κρατούμενους είπαν μεταξύ άλλων:  ”Οι άδειες δίνονται με την προσδοκία ότι οι κρατούμενοι θα κάνουν καλή χρήση της άδειας. Η βαρύτητα της ποινής έφυγε ως κριτήριο. Και η γιαγιά μου που είναι 90 ετών προσδοκά ανάσταση νεκρών. Έλεος.”

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,439 other followers

Powered by WordPress.com