Γράψτε ένα σχόλιο

Μπλόκο ΠΑΣΟΚ στην Ιθαγένεια της Ν.Δ δήλωση Φ. Γεννηματά

Βενιζέλος, Σαμαράς, Κουβέλης

Μετά τις επιφυλάξεις της ΔΗΜΑΡ για την εντολή πρωθυπουργού να παγώσει ο νόμος για την Ιθαγένεια, ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Βενιζέλου Π. Κουκουλόπουλος είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους στη βουλή, ότι κανένα νόμος και καμία αλλαγή δεν πρόκειται να υπάρξει αν πρώτα δεν συνομιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί.

Την ίδια ώρα ο Γ. Ραγκούσης, νομοθέτης του νόμου για την Ιθαγένεια έγραψε στο twitter  του: η άποψή μου αφού μάθουμε επίσημα  την απόφαση του Στε, πάντως εγώ δεν πρόκειται να επαναλάβω τις αρνητικές πρακτικές της μεταπολίτευσης.

Δήλωση Φώφης Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ αναμένει τη δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ για τα θέματα του νόμου 3838/10 προκειμένου να τη μελετήσει.

Είναι προφανές ότι καμία νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης δεν μπορεί να αναληφθεί βεβιασμένα και χωρίς τη  συμφωνία των κομμάτων που την στηρίζουν.

Ο δεσμός των νόμιμων μεταναστών που ζουν πολλά χρόνια στη χώρα και των παιδιών τους με την Ελλάδα είναι ένα πραγματικό γεγονός το οποίο η πολιτεία δεν πρέπει να παραβλέπει.

Η διασφάλιση των δικαιωμάτων των παιδιών των μεταναστών που μεγάλωσαν ή μεγαλώνουν στην χώρα μας παραμένει προτεραιότητα μας.

Η Ελληνική κοινωνία πρέπει να είναι μια ανοιχτή σύγχρονη Ευρωπαϊκή κοινωνία γιατί μόνο έτσι μπορεί να υπερασπίζεται ουσιαστικά και την Εθνική ταυτότητα.

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,439 other followers

Powered by WordPress.com