Γράψτε ένα σχόλιο

Τι λένε για τον Α. Λοβέρδο και πως ερμηνεύουν τη στάση του

Λοβερδος Η εμφάνιση του Α. Λοβέρδου στη συνεδρίαση του ΚΤΕ οικονομικών χθές στη βουλή μετά από πολύ καιρό, έδωσε τροφή για πολλαπλά σχόλια θετικά ή μη από άλλους συναδέλφους του, αλλά και από μερικά  τα στελέχη της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Κάποιοι έσπευσαν να πούνε ότι ο κ. Λοβέρδος επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ επειδή δεν βγαίνει η στρατηγική του. Άλλοι ότι στριμώχτηκε από την επιστολή απάντηση του κ. Μανιάτη για τη συνεδρίαση της Κ.Ο που ζητούσε αλλά δεν έγινε τελικά και κάποιοι τρίτοι ότι ο κ. Λοβέρδος επέστρεψε λόγω του επικείμενου ανασχηματισμού στην κυβέρνηση. Συνεργάτες του που ρωτήθηκαν για όλα αυτά, αρνήθηκαν να σχολιάσουν ότι δήποτε αφού όπως έλεγαν τίποτα απ όλα αυτά φυσικά και δεν συμβαίνει.  Και για να τεκμηριώσουν καλύτερα αυτά που υποστηρίζουν, έδωσαν στη δημοσιότητα τη πρόσκληση για την εκδήλωση  του βιβλίου του την ερχόμενη Δευτέρα στην Κόρινθο, θέλοντας να δείξουν ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στη στάση και την στρατηγική του:

Την Δευτέρα 19/11/2012 θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο  η παρουσίαση του βιβλίου του Α. Λοβέρδου ‘ Θέσεις για την Νέα Ελληνική Ανόρθωση’. Η παρουσίαση θα γίνει στο αμφιθέατρο του Δήμου Κορίνθου στις 19:00.

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,467 other followers

Powered by WordPress.com