Γράψτε ένα σχόλιο

1200 στελέχη η ΚΟΕΣ Γραμματέας ο Νίκος Ανδρουλάκης νέο όνομα στην επικοινωνία

συνεδριο ΠΑΣΟΚΤην ερχόμενη Κυριακή κατά πάσα πιθανότατα θα ανακοινώσει ο Βαγγέλης Βενιζέλος τα μέλη της Κεντρικής Οργανωτικής επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) στην οποία θα μετέχουν περίπου 1200 στελέχη απ όλη την Ελλάδα και απο πολλούς επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους. Θα υπάρχει θεσμική εκπροσώπηση απ όλες τις κοινωνικές, πολιτικές και επαγγελματικές τάξεις, επιστήμονες, καθηγητές πανεπιστημίου κλπ. Γραμματέας της ΚΟΕΣ ακούγεται το όνομα της Τ. Αντωνίου αλλά έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον θα είναι τελικά ο κ.Νίκος Ανδρουλάκης, στέλεχος νέας γενιάς.

Ο κ. Βενιζέλος θέλει να δώσει ώθηση στο κόμμα του και να ξεφύγει απο τις εσωκομματικές μουρμούρες και γκρίνιες προσφέροντας πολιτική γαλήνη στην κυβέρνηση Σαμαρά.Πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται να μπει στην κυβέρνηση με στελέχη νέας γενιάς! Προσανατολισμός του είναι να τοποθετηθούν στην κυβέρνηση στελέχη που δεν έχουν ξανά καθίσει σε υπουργική καρέκλα.

Στο μεταξύ οι συζητήσεις για το πιο στέλεχος θα καλύψει την κενή θέση που έμεινε στον τομέα επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ δίνουν και παίρνουν. Το όνομα που ακούγεται για τη θέση του κ. Γ. Δατσέρη είναι του πρώην βουλευτή Α’ Πειραιά Δημήτρη Καρύδη στον οποίο έχει γίνει σχετική κρούση απο την Ιπποκράτους.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,753 other followers

Powered by WordPress.com