Γράψτε ένα σχόλιο

Ξανά μαλιά κουβάρια στο ΠΑΣΟΚ: έπιασε πάτο λέει ο Λ. Γρηγοράκος το ΠΑΣΟΚ και χαρακτηρίζει τον Α. Λοβέρδο ανυπόληπτο

γρηγοράκοςΟ πολιτικός φίλος του κ. Βενιζέλου Λεωνίδας Γρηγοράκος δεν είχε καλή κουβέντα να πει για το κόμμα του. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ είπε πως το ΠΑΣΟΚ έπιασε πάτο ενώ επιτέθηκε με δριμύτητα εναντίον τον Α.  Λοβέρδου  που αναμένεται αντίδρασή του: 

« Το ΠΑΣΟΚ έχει πιάσει το πάτο…Αυτό τον καιρό φταίει ότι οι λίγοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πιστεύει ο καθένας ότι πρέπει να είναι αρχηγός… Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνδεθεί με την κοινωνία …Πρωτοκλασάτος δεν είναι αυτός που τρώει με τον πρωθυπουργό με τον αρχηγό του κόμματος, πρωτοκλασάτος είναι αυτός που παράγει ιδέες για την κοινωνία και είναι αποδεκτός από την κοινωνία… Αυτό το μικρό σχήμα που έχει η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ είναι ένα πραγματικό ηφαίστειο.»

Ο αντιπρόεδρος της βουλής συνεργάτης του κ. Βενιζέλου, ανέφερε επίσης ότι τα δύο τελευταία χρόνια το ΠΑΣΟΚ έχασε την ταυτότητά του, ήταν ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα.

Καταφέρθηκε επίσης εναντίον όσων επέστρεψαν ιδίως στον Α. Λοβέρδο που τον χαρακτηρίζει ανυπόληπτο:  Σε μια τέτοια αέναη διαδικασία θα υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες. Και μερικοί μάλιστα  που γύρισαν πάλι μέσα δεν έχουν και μεγάλη υπόληψη. Βγήκαν έξω έψαξαν για κόμμα  δεν βρήκαν ξαναήρθαν τώρα στο ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορεί να μην πατάς να απαξιώνεις την ΚΟ και ξαφνικά να ζητάς σύγκληση , έχεις χάσει πια το κύρος σου, τα πάντα.

Ερώτηση: Αυτό αφορά τον κ. Λοβέρδο;

Λ. Γρηγοράκος: φανερό είναι ότι είδε ότι δεν πιάνει τίποτα στην κοινωνία γύρισε πίσω.

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,467 other followers

Powered by WordPress.com