Γράψτε ένα σχόλιο

Οι 1200 της ΚΟΕΣ του ΠΑΣΟΚ τηλεφώνημα Βενιζέλου σε στέλεχος με ραντεβού στην οικία του…

Βαγγελης Βενιζέλος

Να ξεκαθαρίσει το πολιτικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα κινηθεί επιχειρεί ο Βαγγέλης Βενιζέλος που σύμφωνα με πληροφορίες νεώτερες , η ανακοίνωση των ονομάτων της ΚΟΕΣ που θα αποτελείται περίπου απο 1200 στελέχη πάει λίγες ημέρες αργότερα  καθώς δεν έχουν ακόμη ξεκθαριστεί  ορισμένα διαδικαστικά ζητήματα. Αρχικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε ζητήσει να ήταν η σύνθεση της ΚΟΕΣ έτοιμη για να την ανακοινώσει μέχρι την Κυριακή. Στο ΠΑΣΟΚ όμως επειδή πάνε σαν τη χελώνα, η λίστα δεν ήταν έτοιμη και έτσι αναβάλλεται για μερικές ημέρες.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν τελικά θα έχει επικεφαλής γραμματέα ή μόνο μερικά στελέχη που θα αποτελούν τη γραμματεία της ΚΟΕΣ. Αρχικά λεγόταν ότι θα τοποθετούσε την κ. Αντωνίου επικεφαλής αλλά όμως φαίνεται ότι η ίδια δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο και γι αυτό συζητήθηκε το όνομα του κ. Νίκου Ανδρουλάκη. Πάλι όμως η υπόθεση σκόνταψε αφού ο κ. Βενιζέλος δ’έχεται αρκετές πιέσεις για άλλο στέλεχος της απολύτου εμπιστούνης του. Θέλει να τοποθετήσει νέο σε ηλικία στέλεχος για να δείξει ότι προωθεί τη νεώτερη γενιά, οι πιέσεις όμως είναι έντονες και γι αυτό δεν έχει ακόμη αποφασιστεί τίποτα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανά ο κ. Βενιζέλος να μην θέλει τελικά να ορίσει κάποιον επικεφαλής ως γραμματέα της ΚΟΕΣ και να υπάρξει μόνο μια επιτροπή που θα είναι πάνω απο όλους τους άλλους. γλιτώνοντας έτσι και τις πιέσεις και τις γκρίνιες των δικών του στελεχών .

Επίσης θεωρείται βέβαιο σχεδόν πως ο κ. Βενιζέλος δε θα τοποθετήσει στη συντονιστική επιτροπή της ΚΟΕΣ τα λεγόμενα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος ούτε φυσικά τους κ.κ. Λοβέρδο, Χρυσοχοϊδη, Διαμαντοπούλου. Ωστόσο όμως τηλεφώνησε σε στέλεχος πρώτης γραμμής και του έδωσε ραντεβού στο σπίτι του ο κ. Βενιζέλος για να συζητήσει μαζί του όπως είπε καθαρά και ειλικρινά. Απο το συγκεκριμένο ραντεβού, θα φανούν και οι προθέσεις του προέδρου.//

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,524 other followers

Powered by WordPress.com