Γράψτε ένα σχόλιο

Εισήγηση έκπληξη προς τον Β. Βενιζέλο… με προβλήματα η ΚΟΕΣ

Βαγγελης Βενιζέλος σε προκελογική συγκέντρωσηΕλάχιστα είναι αυτά που δέχεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος απο τις εισηγήσεις που του παρουσίασε  πρόσφατα ο Πάρης Κουκουλόπουλος ώστε να προχωρήσουν οι διαδιακασίες και να ανακοινωθεί η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ).

Όλα όσα του είπαν δεν ικανοποίησαν τον Ευάγελο Βενιζέλο και για αυτό όπως ειπώθηκε στη συνάντηση, η ανακοίνωση των ονομάτων αλλά και για το ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί   για την γραμματεία της συντονιστικής επιτροπής πηγαίνει για πολύ αργότερα. Έτσι δεν έχουν τίποτα στα χέρια τους χειροπιαστά τα στελέχη που ασχολούνται με την οργάνωση της ΚΟΕΣ και όλα αρχίζουν ως φαίνεται ξανά απο την αρχή, αφού ο κ. Βενιζέλος έχει υψηλές απαιτήσεις και καλά κάνει.

Στο μεταξύ στέλεχος του τρίτου ορόφου του ΠΑΣΟΚ εδώ και ημέρες ήθελε να δει τον πρόεδρο:  θέλω να δώ τον πρόεδρο, έλεγε στους συνεργάτες του κ. Βενιζέλου μέχρι που κλείστηκε το ραντεβού και απο τον τρίτο όροφο ανέβηκε απο τις σκάλες με τα πόδια στον έκτο. Ο ίδιος δεν το παραδέχεται αλλά οι πληροφορίες επιμένουν. Σύμφωνα με αυτές, ο κ. Βενιζέλος άκουσε με προσοχή το στέλεχος του απο την Ιπποκράτους όπου του είπε να αρχίσει απο την αρχή και απομακρύνει απο κοντά του,  όσοι μέχρι σήμερα μιλούν εξ ονόματός του,  χωρίς όμως αποτέλεσμα και παράλληλα να σηκώσει το ακουστηκό του τηλεφώνου του και να αρχίσει να μιλάει με όλα τα στελέχη μηδενός εξαιρουμένου. Και τι να να κάνω φέρεται να του είπε ο κ. Βενιζέλος: πάρε τηλέφωνο τη Βάσω, τον Κώστα, τον Χρήστο, φέρτους εδώ μίλια τους… κάνε κάτι, σταμάρα να λειτουργείς κατ΄αυόν τον τρόπο…

 

//

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,496 other followers

Powered by WordPress.com