Γράψτε ένα σχόλιο

Ναι του ΠΑΣΟΚ στους επιτρόπους στο κράτος

Φίλππος Σαχινίδης

Πλην μιας επιφύλαξης για τις κρατήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές των ταμείων που το ΠΑΣΟΚ θέλει να ξανά συζητήσει με την κυβέρνηση, σε όλα τα άλλα σύμφωνα με τον κ. Φ. Σαχινίδη το ΠΑΣΟΚ θα πει ναι  και στις 3 νομοθετικές πράξεις που τυπώνονται απο το εθνικό τυπογραφείο και είναι ήδη έτοιμες.

Ωστόσο όμως, πρέπει όελς αυτές να έρθουν προς επικύρωση απο τη βουλή και να ψηφιστούν ως έχουν με καμία αλλαγή, και γι αυτό ένα ακόμη καρδιοκτύπη περιμένει τον κ. Βενιζέλο. Πρόκειται στην ουσία για ένα ακόμη κρας τεστ στη συνοχή της κοινοβουλευτικής ομάδας και κατ’ επέκταση της κυβέρνησης, αφού οι 14 πράξεις νομθετικού περιεχομένου που θέτουν θέματα λειτουργίας του κράτους και δεσμεύουν ακόμη περισσότερο τη χώρα με τους δανειστές της δένει χειροπόδαρα και όλους εκείνους που θα ψηφίσουν.

Το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τον εισηγητή και υπεύθυνο τομέα οικονομικού κ. Σαχινίδη συμφωνεί και δεν έχει αντίρρηση να τεθούν σε κάθε υπουργείο, η οργανισμό ή νοσοκομείο ή οτιδήποτε άλλο, επίτροποι που θα ” ελέγχουν το κράτος και τη σωστή του λειτουργία” σύμφωνα με τον πρώην υπουργό και γι αυτό αυτή την ώρα ο ίδιος συλλέγει παρατηρήσεις απο τους αρμόδιους συναδέλφους του, ούτως ώστε αν υπάρξουν τέτοιες να μεταφερθούν στη κυβέρνηση προς συζήτηση.

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,496 other followers

Powered by WordPress.com