Γράψτε ένα σχόλιο

Στοπ Βενιζέλου σε όσους τον αμφισβητούν τι θα κάνει στον ανασχηματισμό

Τους όρους και τις προϋποθέσεις για να συνεχίσει η κυβέρνηση την πορεία της θέτει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο θέμα», ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζητά «μια επικαιροποιημένη συμφωνία μεταξύ των τριών κομμάτων για τις σχέσεις τους και την εθνική στρατηγική» και «την εφαρμογή πολύ καθαρών και αυστηρών κανόνων σχετικά με τη λειτουργία της κυβέρνησης και κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κάνει λόγο για ένα μεγάλο δίλημμα: «Από τη μία πλευρά υπάρχει η πολιτική της κυβέρνησης και από την άλλη το απόλυτο αδιέξοδο». Επιπλέον, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην κυβέρνηση, σε περίπτωση ανασχηματισμού.

Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λέει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συμμάχους, εκτός αν θεωρεί τέτοιους τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή. Δεν είναι καν της μόδας πλέον, γιατί, δυστυχώς, ο εκφασισμός της κοινωνίας αναδεικνύει ως φαινόμενο μιας κακής μόδας τη Χρυσή Αυγή».

Όσον αφορά τις διαφωνίες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του κόμματος δεν διστάζει να πει ότι «υπάρχουν πολλοί που ανέλαβαν εργολαβικά τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ» και προσθέτει: «Εγώ θεωρώ καθήκον μου να μην αφήσω κανέναν να επικαθορίσει με την προσωπική του στρατηγική τη μοίρα της παράταξης και του τόπου».

20121118-110348.jpg

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,499 other followers

Powered by WordPress.com