Γράψτε ένα σχόλιο

Νέα κόντρα ανάμεσα σε Γ. Πρετεντέρη και Ν. Παππά διευθυντή του Αλ. Τσίπρα

Γιάννης Πρετεντέρης - Νίκος ΠαππαςΜία νέα κόντρα ξέσπασε σήμερα το πρωί μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Γιάννη Πρετεντέρη με αφορμή το σημερινό άρθρο του δημοσιογράφου στα «Νέα».

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνει κυβέρνηση θα επαναπροσλάβει όσους βγουν σε διαθεσιμότητα ο κ. Πρετεντέρης αναφέρει στο άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα»:

«Δεν περίμενα ποτέ από ένα συνεπές αριστερό κόμμα με κοινωνικές ευαισθησίες όπως ο ΣΥΡΙΖΑ να φροντίσει μόνο τους δυο χιλιάδες επτακόσιους πενήντα υπαλλήλους των ΟΤΑ και όχι το 1,5 εκατομμύριο των ανέργων που πλημμυρίζουν τη χώρα. Και επειδή η αριστερή μέθοδος αντιμετώπισης του προβλήματος της ανεργίας είναι παλαιόθεν γνωστή και δοκιμασμένη, θεωρώ αυτονόητο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προσλάβει στο Δημόσιο μόνο τους δύο χιλιάδες επτακοσίους πενήντα αλλά και το υπόλοιπο ενάμισι εκατομμύριο. Τι θα τους κάνει; Θα τους στείλει ελπίζω στους ΟΤΑ ή όπου αλλού οι περικοπές του Φούχτελ έχουν δημιουργήσει αφόρητες ελλείψεις. Πράγμα που σημαίνει ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και εφόσον τηρήσει τις δεσμεύσεις του η ανεργία μεν θα αντιμετωπιστεί ριζικά αλλά η Ελλάδα θα φθάσει αισίως τα δύο εκατομμύρια διακόσιες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους – και κάτι ψιλά».

Διαβάζοντας το άρθρο ο Νίκος Παππάς διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα έσπευσε να απαντήσει.

«Ο κ. Πρετεντέρης λέει ότι θα αυξήσουμε τους υπαλλήλους του δημοσίου στα 2.2 εκ. Τους νταβατζήδες του δημοσίου σίγουρα θα τους μειώσουμε» έγραψε στο Twitter του.

πηγή Newpost.gr

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,982 other followers

Powered by WordPress.com