
Η φωτογραφία από το γραφείο της κ. Βάρτζελη στη βουλή την ώρα της εργασίας της
Πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έσπευσαν στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα για να ευχηθούν και να πληροφορηθούν για το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ξαφνικά η πιο στενή συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Ρεγγίνα Βάρτζελη.
Η Ρ. Βάρτζελη παραμένει διασωληνωμένη στην μονάδα εντατικής του νοσοκομείου Αλεξάνδρα και οι γιατροί προσφέρουν όλα τα απαραίτητα για να αντιμετωπιστεί ο θρόμβος που της δημιουργήθηκε από το κάτω άκρο της προς στον πνεύμονά της.
Την ώρα που συνέβη το επεισόδιο η κυρία Βάρτζελη ήταν στο γραφείο της στη βουλή και εργαζόταν. Εκεί που βρίσκεται και το γραφείο του κ. Παπανδρέου ο οποίος μέχρι τώρα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή και έχει συνομιλήσει αρκετές φορές με το σύζυγο της συνεργάτιδας και προσωπική του φίλης για πολλά χρόνια.
Κοντά της βρισκόντουσαν την ώρα του περιστατικού, ο Νίκος Αθανασάκης, ο Νίκος Ζιώγας, ο Γιώργος Πετρουλάκης και η Ντίνα Καπρινιώτη. Κάποια στιγμή σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους η κ. Βάρτζελη παραπονέθηκε και είπε ότι αισθάνεται έντονη δυσφορία, τους το είπε μάλιστα δύο φορές και δευτερόλεπτα μετά, λιποθύμησε στην καρέκλα της, πάνω στο γραφείο της.
Αμέσως έτρεξαν για πρώτες βοήθειες στο γιατρό της βουλής συνεργάτες από το γραφείο του κ. Παπανδρέου και αμέσως λόγω της σοβαρότητας του επεισοδίου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα και μέχρι τώρα βρίσκεται στην εντατική.