Γράψτε ένα σχόλιο

Μυστική συνάντηση δύο κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ που ετοιμάζουν παρέμβαση

ΚΟ ΠΑΣΟΚΠρόκειται για δύο κορυφαίους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που το τελευταίο διάστημα αποφεύγουν να μιλούν δημόσια. Μετά από πολύ καιρό έκλεισαν ραντεβού σε χώρο μακριά από τα γραφεία τους για να μην μαθευτεί το παραμικρό και διαρρεύσει στο τύπο και βρέθηκαν για αρκετή ώρα .

Επί δύο ώρες μίλησαν  για όλα.  Για την κατάσταση στη χώρα, που εκτίμησαν ότι δύσκολα θα κρατηθεί η συγκυβέρνηση των τριών ,  για το παρελθόν και το Γιώργο Παπανδρέου, για το Βενιζέλο και την πολιτική που ακολουθεί,  και για τον Λοβέρδο που έχει πάρει αποστάσεις από το κόμμα του αλλά και για το πώς διαμορφώνονται από εδώ και πέρα οι εξελίξεις εντός του χώρου.

Ο ένας εμφανίστηκε σαφώς απογοητευμένος και διερωτήθηκε «κατά πόσο όλα αυτά τα ακούει πλέον ο κόσμος που μας έχει αφήσει αρκετά πίσω του», όπως παρατήρησε. Ο Άλλος πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ με το που θα μπει στη κυβέρνηση ενεργά, θα αρχίσει η φυλλοροεί  προς τα αριστερά και για αυτό έκρινε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να κρατήσει χαμηλούς τόνους προς τον ΣΥΡΙΖΑ: κακώς έχει περιχαρακωθεί ο χώρος της κεντροαριστεράς, πρέπει να συνομιλούμε και με τον ΣΥΡΙΖΑ , ανέφερε  το συγκεκριμένο στέλεχος που ετοιμάζεται, εξετάζει μάλλον, να παρέμβει δημόσια. Η λογική που διακατέχεται είναι: άλλη πολιτική, άλλη ηγετική ομάδα.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,788 other followers

Powered by WordPress.com