Γράψτε ένα σχόλιο

Ποιους αφορά και ποιους όχι η πρόσκληση Βενιζέλου όλα τα ονόματα του ΠΑΣΟΚ στην ΚΟΕΣ

ΒενιζέλοςΚατόπιν πολλών συζητήσεων και πολλών διαπραγματεύσεων παρασκηνίου, δημοσιοποιήθηκε τελικά η λίστα με το ποιους περιλαμβάνει και ποιους όχι από βουλευτές η κεντρική οργανωτική επιτροπή συνεδρίου αφού προκειμένου να μην ανοίξουν νέα εσωκομματικά μέτωπα, ανακοίνωσαν  όργανα και θεσμικές επιτροπές και όχι ονόματα.  Και γι αυτό έγραψαν για τους βουλευτές ειδικά, ότι  θα συμμετέχουν αυτοί που εξελέγησαν στις εκλογές το 2009 και στις τελευταίες. Όχι όμως όλοι. 

Διαβάστε ποιοι μετέχουν και ποιοι όχι στην ΚΟΕΣ : 

Τη λίστα  της  ΚΟΕΣ  που δόθηκε μέσω άτυπης ενημέρωσης και όχι επίσημης, την συνέταξε  ως κείμενο μετά από συνεννόηση ο κ. Χρήστος Πρωτόπαπας που μαζί με τον Π. Κουκουλόπουλο εξάντλησαν  τις οδηγίες του κ. Βενιζέλου. Ποια στελέχη φωτογραφίζονται  ότι επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ και τους αφορά και ποια όχι.

Έτσι οι πόρτες του ΠΑΣΟΚ παραμένουν ανοικτές για τον Κ. Σημίτη  ως πρώην πρωθυπουργό ( αλλά δεν θα πάει απ ότι λέγεται, τον  Α. Λοβέρδο, τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, την Άννα Διαμαντοπούλου,   Μιχάλη Τιμοσίδη, Δημήτρη Ρέππα, Χρήστο Παπουτσή, Μ. Παπαϊάνου,  Κ. Γείτονα , Βάσω Παπανδρέου,  Θόδωρο Πάγκαλο,  Παύλο Γερουλάνο ακόμη και τον Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά και τον Δημήτρη Δρούτσα .

Όλοι που διετέλεσαν γραμματείς του Ε.Σ :  Μιχάλης Καρχιμάκης ,   Κ. Λαλιώτης,  και ο Νίκος Αθανασάκης. Όχι όμως για αντικειμενικούς λόγους, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, Επιστρέφει βεβαίως ο συγγραφέας σχολίων Σωκράτης Ξυνίδης .

Ο κ.  Βενιζέλος δεν απευθύνεται , στους  Γιάννη Ραγκούση,  Λούκα Κατσέλη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου,   Λάμπρο Μίχο , Μαρία Τσαούση, Μίμη Ανδρουλάκη και Χάρη Καστανίδη που αποχώρησαν  από μόνοι τους από το ΠΑΣΟΚ, όπως και οι κύριοι Γιώργος Φλωρίδης  και Αλέκος Παπαδόπουλος αλλά και όσοι διεγράφησαν από το κόμμα.

Επειδή όμως ειδικά στο θέμα των διαγραμμένων βουλευτών με λεπτομέρεια εξετάστηκε,  βρήκαν τη χρυσή τομή: όσοι από τους βουλευτές έχουν διαγραφεί αλλά θέλουν να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ, τότε με την εγγραφή τους στην Τ.Ο αυτοδίκαια επιστρέφουν και συμμετέχουν στο συνέδριο, αν εκλεγούν σύνεδροι.

Αυτό γίνεται όπως καταλάβατε για τον Κ. Σκανδαλίδη, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα γραφτεί ξανά στο ΠΑΣΟΚ μετά από 39 χρόνια, στην τοπική οργάνωση που ανήκει, στην οργάνωση της Πλ. Κάνιγγος.

 

 

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,788 other followers

Powered by WordPress.com