Γράψτε ένα σχόλιο

Οι ατάκες Βενιζέλου στην ΚΟ που σχολιάστηκαν περισσότερο

Τα ξημερώματα και αφού μίλησα με τον πρωθυπουργό είπα ότι είναι μια νέα αφετηρία για τη χώρα. Οι λεπτομέρειες έχουν τη σημασία τους αλλα η μεγάλη εικόνα είναι θετική.

είναι η ώρα της αντεπίθεσης για τη χώρα. Εμείς εδώ θα διαμορφώσουμε με κάθε λεπτομέρεια αυτή τη νέα αφετηρία.

τώρα η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκει στην ελληνική κοινωνία που έχει κίνητρο γι αυτό. Ξέρουμε τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία. Το πρώτο εξάμηνο του 2013 θα είναι πολυ δύσκολος αλλα το επόμενο ειναι ο χρονος της στροφής είναι που θα μπούμε επιτέλους στα πλεόνασματα.

.Η διαπραγμάτευση δείχνει πόσο λάθος κάνουν όσοι πίστευαν ότι μπορείς να πιέσεις τους εταίρους σου απειλώντας με ολοκαύτωμα, αλλα μπορεί να οδηγηθεις τελικά σε ολοκαύτωμα.

ανεξαρτήτως του τι λέμε για το ΔΝΤ ο ρόλος του για το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους ήταν καταλυτικός. Οι αποφάσεις του Eurogroup βεβαίως κρίνονται στις λεπτομέρειες τους και πρέπει να προσέξουμε πολύ. Δεν πρέπει ποτέ όμως να λησμονησουμε τη μεγάλη εικόνα

το χθεσινό πακέτο έχει πολλά θετικά. Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα ότι η Ελλάδα μένει στο ευρώ. Εστω με αντιφάσεις και καθυστερήσεις η ευρωζώνη έδειξε ότι μπορεί και αντιδρα. Είναι θετικό ότι έχουμε την εκταμιευση επιτέλους της δόσης του Ιουνίου.

επιτέλους θα αλλάξει το κλίμα, θα αλλάξει η ψυχολογία αυτό χρειάζεται η αγορά.

υπάρχουν σημεία που χρειάζονται προσοχή…πρώτο επαναγορά ομολόγων

Δεύτερο να διαφυλαχθεί η αύξηση της ρευστότητας.

Τρίτο τιτλοποιουνται και προεξοφλουνται έσοδα από αποκρατικοποιήσεις

Τέταρτο ο κλειστος λογαριασμός

μήπως είχαμε δίκιο όταν μιλούσαμε για την ανάγκη συνολικής διαπραγμάτευσης;
Μήπως ήταν απλουστευτικη η λογική θα ψηφίσουμε πρώτα τα μέτρα και μετά τα υπόλοιπα;

παρών στα μέτρα η ΔΗΜΑΡ
Μιζερη η αντιπολίτευση. Στεναχωρηθηκε πολυ ο κ.Τσιπρας που είχαμε καλό αποτέλεσμα στο Eurogroup και το έδειξε σήμερα στις δηλώσεις του. Τι θα έκανε αυτός αν είχε κερδίσει; Ολοκαύτωμα;

χρειαζεται κυβερνητικη σταθεροτητα, οπόοτε ορίζοντας τετραετίας, καθαροί κανόνες συνεργασίας όχι μόνο στην κυβέρνηση αλλα και στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Εξαγγελίες πρέπει να γίνονται σε συνεννόηση. Πρέπει να δούμε το φορολογικό γιατι έχει με σα κάποια πράγματα απίστευτα.

.έχουμε στη βουλή ένα αντισυνταγματικό κόμμα, ένα φασιστικό, ένα χουντικό κόμμα και πρέπει να βρούμε τροπο να το αντιμετωπίσουμε.

ρωτούν κάποιοι αντέχει η κυβέρνηση; Λέμε ναι αντέχει, είχαμε και απώλειες πρόσφατα για να στηρίξουμε την κυβέρνηση.

θελουμε τη ΔΗΜΑΡ ως ισότιμο κυβερνητικό εταίρο αλλα πρέπει να το πάρει απόφαση. Υπάρχει και κόστος. Τι θα γινόταν αν το ΠΑΣΟΚ έκανε το ίδιο;

πέντε δημοσιογράφοι εχουν αναλαβει εργολαβικα την κατεδαφιση του ΠΑΣΟΚ. Η πολιτική θα κερδίσει την παρασιτική δημοσιογραφία. Μην τους δίνεται τροφή.

το ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτό όχι μόνο σε συνεργασία αλλα σε συμπόρευση με τη ΔΗΜΑΡ.

δεν υπάρχει κανείς αποκλεισμός από το ΠΑΣΟΚ. Χρειάζεται όμως αξιοπρέπεια. Θελουμε όσους πιστεύουν στο ΠΑΣΟΚ και όχι όσους κρύβονται ή ντρέπονται να εμφανίζονται γι αυτό.

το ΠΑΣΟΚ κλείνει τα αυτιά του στις προσπάθειες απαξίωσης του από τους εργολάβους της αποδιάρθρωσης του πολιτικού συστήματος, από το λόμπυ της δραχμής.

20121127-145542.jpg

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,581 other followers

Powered by WordPress.com