Το egiakoumis.com διοργανώνει έναν ακόμα διαγωνισμό, χαρίζοντας 3 αντίτυπα του βιβλίου «Η Νονά» σε συνεργασία με τον εκδοτικό οργανισμό Λιβάνη!
Πρόκειται για το βιβλίο που αποδομεί την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ!
Πάρε μέρος στο διαγωνισμό τώρα και κέρδισε ένα καλό βιβλίο!
Οδηγίες συμμετοχής στον διαγωνισμό
1) Άφησε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post γράφοντας τη γνώμη σας για την Άνγκελα Μέρκελ! Είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις το όνομα και το email σου (δεν δημοσιοποιείται), αφού οι 3 τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email για να παραλάβουν τα βιβλία τους. Γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες, αποφεύγοντας τα greeklish.
2) Κάνε LIKE στη σελίδα του egiakoumis.com στο Facebook! Έτσι θα ενημερώνεσαι πρώτος για τα νέα μας θέματα από το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο!
3) Κάνε FOLLOW στο Twitter το twitter.com/vagelisgiakoumi! Έτσι θα βλέπεις τα updates του egiakoumis.com και στο Twitter!
4) Διάδωσε τον διαγωνισμό στα social networks! Απλά κάνε κλικ στα εικονίδια που βρίσκονται στο τέλος του post για like στο facebook, tweet στο twitter κλπ για να μοιραστείς το διαγωνισμό με τους φίλους σου και να έρθουν κι αυτοί στην παρέα μας!
Σημαντικές πληροφορίες
- Προθεσμία λήξης υποβολής συμμετοχών: Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012, 9:30. Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση των ονομάτων των 3 τυχερών εδώ στο egiakoumis.com. Οι 3 τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email για την παραλαβή των βιβλίων.
- Διπλές/τριπλές συμμετοχές από ίδιο/παρόμοιο όνομα-email δεν επιτρέπονται και θα διαγράφονται.
Αυτό ήταν! Καλή τύχη!
Σχετικά με το βιβλίο
Η Κυρία Τίποτε σε Ανώμαλο Έδαφος
Η Καγκελάριος Βάζει Χέρι στην Ευρώπη
Η «Διάσωση του Ευρώ»: Άδεια για Παράκαμψη του Νότου
Δεν Υπάρχει Χρόνος για Δημοκρατία
Η Ευρώπη στο Γερμανικό Λουρί
Άλλοτε συντηρητική, άλλοτε χριστιανοκοινωνική, άλλοτε φιλελεύθερη – η Γερμανίδα καγκελάριος δεν επιτρέπει να την καθηλώσουν. Δεν ασκεί πολιτική ουσίας, αλλά πολιτική εξουσίας.
Η αποχή της από τις αξίες την κάνει να υπερέχει. Η Μέρκελ κυνηγά λαθραία στα εδάφη του SPD και των πρασίνων, απαλλοτριώνει θέματα απ’ όλα τα πολιτικά στρατόπεδα και φθείρει έτσι την κομματική ποικιλία. Η καγκελάριος καθηλώνει το δημοκρατικό ανταγωνισμό. Μια επικίνδυνη τάση για τη Γερμανία, αλλά και την Ευρώπη, όπως εξηγεί η Γκέρτρουντ Χέλερ. Οι υποσχέσεις αποφεύγονται, η ηθική γίνεται υλικό κατάλληλο για ελιγμούς, η κατάργηση των αξιών πρόγραμμα.
Το αποτέλεσμα είναι η έξοδος από τους σημαντικότερους κανόνες της δημοκρατίας. Έτσι η Άνγκελα Μέρκελ εξουδετερώνει βαθμηδόν τους πολιτικούς θεσμούς και κατευθύνεται προς μια συγκεντρωτική κυβέρνηση – τη νέα Γερμανία της Μέρκελ.
«Με τρομάζει ο μοντέρνος τύπος του πολιτικού που παραιτείται εντελώς από τα περιεχόμενα».
Γιόαχιμ Γκάουκ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ.Η ΑΝΓΚΕΛΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Ευχαριστούμε! Ο διαγωνισμός προβάλλεται στο Save & Win – http://www.saveandwin.gr αλλά και http://www.facebook.com/saveandwin.gr – δείτε τον εδώ: http://goo.gl/gRyi7
ειναι αυτη που θα οδηγησει την ευρωπαικη ενωση σε διασπαση
Η Μέρκελ κάνει μια χαρά τη δουλειά της προς όφελος της χώρας της, πολύ ισχυρή πολιτικός.
Μακάρι και οι δικοί μας πολιτικοί να της έμοιαζαν λίγο.
ειναι αναμφιβολα μια αξιολογη πολιτικος με κυρος….δεν ειναι τυχαιο που ψηφιζεται στην χωρα της…και ειναι στην θεση που ειναι……και ενα περισσοτερο που ειναι και γυναικα…..
Κάνει το καλύτερο που μπορεί για την χώρα της..την Γερμανία!!Μακάρι να είχαμε και εμείς μία Μέρκελ στην Ελλάδα!!
poli kalo
ουδεν σχολιο!:)
Η άποψη μου για την κα δεν είναι κολακευτική!Αν και ο καθένας παίζει το ρόλο του!
Την ενδιαφέρει πολύ το συμφέρον της χώρας της!
πολύ ισχυρή πολιτικός αλλά μαζί δεν κάνουμε…….
ειναι ο νεος Χιτλερ!!!!
Ψυχρός εκτελεστής μεγαλοσυμφερόντων!
Χιτλερ!!!!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ..
Κρατάει σκληρή στάση αλλά δεν είναι το μοναδικό πρόσωπο από το οποίο λαμβάνονται οι αποφάσεις…
Μου φαίνεται απάνθρωπη και μόνο του συμφέροντος!
ουδεν σχολιον……
Εγώ λεω να παει να μαγειρέψει κανένα λουκάνικο αντί να βγάζει όλη της την κλιμακτήριο πάνω μας.
Η κ.Μέρκελ κόρη πάστορα απο την Ανατολική Γερμανία βγάζει τα απωθημένα της στους λαούς του Νότου!Μεχρι τις γερμανικές εκλογές θα μας δουλεύει καννονικοττατα και μετά θα θέλει να μας πετάξει εξω απο το κλαμπ της Ευρωζώνης.Στο χέρι μας είναι να την διαψευσουμε!!!
Πολιτικός και όχι μαριονετα. Δυστυχώς και αυτή όπως οι περισσότεροι πολιτικοί μας έχει κάποιους κακούς συμβούλους.
Ο συγχρονος Χιτλερ!!!
Δεν είμαι σίγουρος. Μπορεί να θέλει να έχει…αποικίες αλλά μπορεί να θέλει να γίνει όλη η Ευρώπη σαν τη Γερμανία. Ποιος ξέρει;
ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ.
απλα επικινδυνη
Θα διαλυσει την Ευρωπη!
Ειναι κομπλεξικια!
nightmare!!!
ο εφιαλτης στο δρομο με τις λευκες!
Άνγκελα…πού θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός…
[...] Για να λαβετε μερος στην κληρωση επισκεφθειτε αυτη τη σελιδα [...]
i Merkel skevtete germanides ginekes na min ergazonte ke na kafonte me ta pedia tous ,profanos na pernoun ke epidoma kalo! alla i ellinides ginekes na skeftoun fa ginoun i oxi mamades!
για να δουμε τι λεει ο καλλιτεχνης…
Kanei oti sumferei thn xwra ths kai kalh douleia gia authn
grande nona!!!
Περιμένοντας την επανάσταση !!!
Ουδέν σχόλιον!!!
θα θελα να το διαβασω!
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!
..η γυναίκα πρέπει να είναι είτε ψυχοπαθής είτε η μετενσάρκωση του Χίτλερ….
βρισκει και τα κανει. υπαρχει ολοκληρο σχεδιο συνομωσιας προκειμενου να μην χυθει αιμα σε αυτον τον πολεμο που ειναι πια οικονομικος…
ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ
Θα ευχόμουν να ήταν Ελληνίδα και όλα οσα διαπραγματευεται να γινόταν προς όφελος μας!
πρεπει να της βρουμε ανδρα γρηγορα για να σταματησει να μαμαει εμας
αισχρη πραγματικα
μακάρι να κερδίσω…
Θεωρω πως η κυρια Μερκελ υπερασπιζεται τα συμφεροντα της δικης της χωρας ,βρισκεται στη θεση που βρισκεται με δημοκρατικες διαδικασιες και αυτο δεν μπορει να παραβλεφθει !