Γράψτε ένα σχόλιο

Επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ ο Κ. Σκανδαλίδης

Κωστας ΣκανδαλιδηςΠαρά το ότι η απόφαση για το ποιοί συγκροτούν την ΚΟΕΣ είναι λιγάκι θολή σε ότι αφορά την περίπτωση του κ. Σκανδαλίδη που ανήκει στην κατηγορία των πρώην γραμματέων του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν αυτοδίκαια, αλλά που δεν μπορεί να μετέχει στην ΚΟΕΣ ενόψει συνεδρίου γιατί έχει διαγραφεί (ανεπίσημα) επίσημα μόνο από την Κ.Ο , αποφάσισε να βάλει από μόνος του σειρά στα πράγματα και να πάει να γραφτεί στην Τ.Ο της πλατείας Κάνιγγος.

Θέλει να βγάλει από τη δύσκολη θέση την ηγεσία του κόμματός του, και επειδή όπως λέει παραμένει και θα παραμείνει ΠΑΣΟΚ, επιστρέφει όπως ορίζει το καταστατικό. Στέλνει email  στο οργανωτικό του ΠΑΣΟΚ με αίτηση εγγραφής του , πρωτοκολλείται κανονικά και μετέχει στις διαδικασίες εκλογής συνέδρων που θα μετέχουν στο συνέδριο. Διαφορετικά θα πρέπει να πάει ο ίδιος στην οργάνωσή του και να κάνει αίτηση επανεγγραφής, αν δεν το έχει κάνει κιόλας.

Ταυτόχρονα , ετοιμάζεται να μιλήσει παρεμβαίνοντας στα εσωκομματικά, εκφράζοντας έντονα τον προβληματισμό του για τις επιλογές του κ. Βενιζέλου όσων αφορά την ταύτιση του ΠΑΣΟΚ με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο προσανατολισμός του κινείται στο ότι το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται να πάρει αποστάσεις από τη κυβέρνηση…

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,795 other followers

Powered by WordPress.com