1 σχόλιο

Πάγκαλος : δεν θα είμαστε σε ένα κόμμα που μειώνεται συνεχώς

Για όλα τα ανοικτά θέματα μίλησε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο Θόδωρος Πάγκσλος. Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα :
Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ EUROGROUP

Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ: « Εμείς είχαμε ένα πρόβλημα αναπνοής. Αν αυτό το ποσό δεν ήταν σήμερα στην προοπτική μας το κράτος θα έπρεπε να αντιμετωπίσει την αδυναμία πληρωμής μισθών και συντάξεων…»

ΓΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ- ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ: « Πρέπει το κράτος να έχει στα χέρια του έναν οργανισμό στοιχημάτων όπως είναι ο ΟΠΑΠ;…
Έχετε διασχίσει ποτέ το Ελληνικό να μπείτε μέσα; Εκατομμύρια τόνοι μπάζα έχουν ξεφορτωθεί εκεί μέσα, αυτή είναι η προοπτική την οποία επιφυλάσσουν μερικοί ευαίσθητοι οικολόγοι στην περιοχή του Ελληνικού; Και με ποιον τρόπο θα συντηρήσουν μια τέτοια περιοχή κατά απαίτηση των διαφόρων δημάρχων που είναι εκεί γύρω, οι οποίοι είναι όλοι χρεωμένοι μέχρι τον λαιμό και οι οποίοι δεν μπορεί να καθαρίσουν τα πάρκα, τα πεζοδρόμιά τους από τα σκουπίδια, θα πάρουν αυτό το τεράστιο πάρκο που είναι πιο μεγάλο από το πάρκο της Νέας Υόρκης και θα το συντηρήσουν; Ας το πάρει λοιπόν ένας ιδιώτης να αξιοποιήσει την περιοχή, να εξασφαλιστεί στην περιοχή ένα μεγάλος, ικανοποιητικός πνεύμονας πρασίνου …»

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Ο κος Λοβέρδος χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ ως ένα κόμμα χωρίς τακτική και στρατηγική.»

Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ: « Αυτά μπορεί να είναι σωστά, αλλά ξέρετε όταν γενικεύει κανείς τις διαπιστώσεις, είναι πολύ εύκολο να κάνει κανείς κριτική, και εγώ θα προσυπέγραφα ότι είναι χωρίς τακτική και στρατηγική το ΠΑΣΟΚ, δεν κοστίζει τίποτα, αλλά δεν λέει και τίποτα τελικά.
Εγώ έκανα δυο συγκεκριμένες προτάσεις. Έχω διαπιστώσει ότι ο κόσμος τελικά έχει απορρίψει το πολιτικό σύστημα, δεν έχει απορρίψει μόνο πρόσωπα…
Προτείνω αλλαγή εκλογικού συστήματος ώστε να καταργηθεί ο σταυρός προτίμησης και το άλλο είναι η οργάνωση των κομμάτων γύρω από τάσεις…Να μην είμαστε οπαδοί δηλαδή ανθρώπων, αλλά να είμαστε οπαδοί απόψεων.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Κάποιοι μιλούν για αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ και συγκρότηση ενός νέου φορέα της κεντροαριστεράς.»

Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ: « Αυτά είναι αστειότητες. Όποιος θέλει κάνει φορέα και το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί από μόνο του. Όποιος θέλει κάνει τον φορέα του, μας τον δείχνει και όταν το θέαμα μας τέρψει και μας θέλξει θα σηκωθούμε να φύγουμε. Θα καθόμαστε να ταλαιπωρούμαστε μέσα σε ένα κόμμα που υφίσταται συνεχή απομείωση για να μην ακολουθήσουμε τον λαμπρό εκείνο αρχηγό; Πρέπει κάτι να πει όμως αυτός…»

ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Εμμέσως θα τεθεί ηγεσίας;…»

Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ: « Αν θα συνεχίσει ο ίδιος αρχηγός να είναι αρχηγός στο μέλλον; Αν δεν το θέλει η πλειοψηφία των μελών του συνεδρίου πως θα μείνει αρχηγός; Δεν το καταλαβαίνω. Νομίζω ότι όταν κάνουμε συνέδριο αυτομάτως τίθεται θέμα ηγεσίας, εκτός αν βλέπει κανείς τα συνέδρια ως συνέδρια χειροκροτητών όπως ήταν πολύ συχνά τα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ μέχρι τώρα. Και στην αλλαγή ηγεσίας δυστυχώς όπως έγινε γιατί δεν ήταν έτσι, μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου έγινε σκληρή σύγκρουση για το ποιον θα βάλουμε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό. Μετά όμως άρχισαν τα περάσματα του δαχτυλιδιού, Σημίτης στον Γιώργο Παπανδρέου, Γιώργος Παπανδρέου στον Βενιζέλο…Δεν είναι πράγμα αυτό…»

20121130-134909.jpg

About these ads

One comment on “Πάγκαλος : δεν θα είμαστε σε ένα κόμμα που μειώνεται συνεχώς

  1. Reblogged this on ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ.

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,807 other followers

Powered by WordPress.com