1 σχόλιο

Χρήματα με κλήρωση θα μοιράζει το Υπ. Οικονομικών

imageΣε… τυχερό παιχνίδι θα μετατρέψει τη συγκέντρωση των αποδείξεων από τους φορολογουμένους το οικονομικό επιτελείο προκειμένου να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βήματος, το υπουργείο Οικονομικών πρότεινε να θεσπιστεί κληρωτίδα τυχερών αριθμών από αποδείξεις που μαζεύουν οι καταναλωτές! Η κλήρωσηηλετρονικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ωστόσο το ποσό θα κερδίζει κάθε φορά ο συλλέκτης αποδείξεων δεν έχει ακόμα οριστεί.
 Αφ´ενός θέλουν να δώσουν κίνητρο για να ζητά ο κόσμος αποδείξεις από τους ελεύθερους επαγγελματίες, μια και σήμερα, με δεδομένη τη δεινή οικονομική κατάσταση της πλειονότητας των πολιτών, το σύστημα αποδείξεων έχει ατονήσει.Αφ´ετέρου, στοχεύουν σε αποδείξεις που αφορούν ορισμένες επαγγελματικές δραστηριότητες, στις οποίες το οικονομικό επιτελείο έχει εντοπίσει ότι υπάρχει μεγάλη φοροδιαφυγή. Επίσης, η κυβέρνηση επιδιώκει να προωθήσει την φοροκάρτα – ηλεκτρονική διαδικασία καταγραφής (οπότε και θα παρακρατείται αυτόματα το ΦΠΑ)

Πάντως, και οι εκπρόσωποι των κομμάτων της συγκυβέρνησης δεν το είδαν με κακό μάτι, καθώς σύμφωνα με το Βήμα, έχουν ήδη συμφωνήσει με την ιδέα.

One comment on “Χρήματα με κλήρωση θα μοιράζει το Υπ. Οικονομικών

  1. Reblogged this on Oxtapus *beta.

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,661 other followers

Powered by WordPress.com