Γράψτε ένα σχόλιο

Δήλωση σοκ: 7 χρόνια για να εξετάσουν τα δομημένα ομόλογα

Μιχάλης Καρχιμάκης«Οι μιζαδοροκορλεόνηδες του μεγάλου κόλπου των δομημένων ομολόγων κάνουν πάρτι από τις ανεξήγητες καθυστερήσεις στις ανακρίσεις που αισίως τείνουν να πατήσουν τα επτά χρόνια», αναφέρει σε σημερινό του σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ζητώντας την παρέμβαση του προέδρου του Αρείου Πάγου για την επιτάχυνση απονομής της δικαιοσύνης.

 Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Καρχιμάκη:

«Οι ανεξήγητες καθυστερήσεις και το πάρτι των μιζαδοροκορλεονήδων. Οι μιζαδοροκορλεόνηδες του μεγάλου κόλπου των δομημένων ομολόγων κάνουν πάρτι από τις ανεξήγητες καθυστερήσεις στις ανακρίσεις που αισίως τείνουν να πατήσουν τα επτά χρόνια. Στα επτά χρόνια, λοιπόν, τείνουν να φτάσουν οι εκκρεμείς, στη δικαιοσύνη, υποθέσεις των δομημένων ομολόγων που βούλιαξαν τα ασφαλιστικά ταμεία σε βάρος και του δημοσίου συμφέροντος αλλά και σε βάρος χιλιάδων ασφαλισμένων.

Οι μιζαδόροι, λοιπόν, κάνουν πάρτι από τις ανεξήγητες καθυστερήσεις. Η ελληνική δικαιοσύνη σε ένα τόσο τεράστιας σημασίας, θέμα γιατί καθυστερεί; Επειδή δεν είναι στην επικαιρότητα; Τι περιμένει; Πότε θα αποδώσει ευθύνες; Πόσα χρόνια επιτέλους, χρειάζεται ο εφέτης ανακριτής για να ολοκληρώσει την ανάκριση του μεγαλύτερου σκανδάλου και να αποδοθούν κάθε μορφής ευθύνες στους κορλεονήδες της φαυλότητας αυτής;

Οι καθυστερήσεις αυτές δίνουν την εντύπωση της αρνησιδικίας και δημιουργούν την πεποίθηση στην κοινωνία ότι υπάρχει αναιτιολόγητη καθυστέρηση στην απονομή των ευθυνών που υπονομεύει και το δημόσιο συμφέρον, τα ατομικά δικαιώματα και την εμπιστοσύνη σε θεσμούς, όπως η Δικαιοσύνη, που είναι ανάγκη ειδικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο να αποτελούν τους θεματοφύλακες ασφάλειας της κοινωνίας.

Κύριοι πρόεδρε και εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, μήπως είναι ανάγκη στα πλαίσια της δικαιοδοσίας σας να επέμβετε για την επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης σε ένα μείζονος σημασίας θέμα που υπονόμευσε τα Ταμεία και τα ασφαλιστικά δικαιώματα χιλιάδων ανθρώπων.»

Πηγή Newpost
About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,884 other followers

Powered by WordPress.com