Γράψτε ένα σχόλιο

(Φωτό) Προπηλάκισαν δημοσιογράφο μέλη της Χρυσής Αυγής

Χρυσή Αυγή ΚομοτηνήΘύμα προπηλακισμού έπεσε η δημοσιογράφος Όλγα Τσιούλφα στην Κομοτηνή κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των γραφείων της Χρυσής Αυγής το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως αναφέρει η ίδια ενώ έβγαζε φωτογραφίες στον δρόμο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των μελών της Χρυσής Αυγής την πλησίασε ο βουλευτής του κόμματος κ. Ματθαιόπουλος απαιτώντας να του δείξει τη δημοσιογραφική της ταυτότητα και ζητώντας παράλληλα να σβήσει τις φωτογραφίες που είχε έως τότε τραβήξει.
Ακολούθως η δημοσιογράφος ανέφερε πως φωτογραφίζει τον δρόμο και το σκηνικό που επικρατεί αρνούμενη φυσικά να προχωρήσει στη διαγραφή των φωτογραφιών, ενώ προσπάθησε να απομακρυνθεί από τον χώρο. Εκείνη τη στιγμή ωστόσο όπως περιγράφει η δημοσιογράφος στο ThrakiToday.com μέλη της Χρυσής Αυγής φορώντας κράνη και κουκούλες και κρατώντας γκλομπ την περικύκλωσαν φωνάζοντας της να σβήσει τις φωτογραφίες.
Η ίδια για ακόμη μια φορά αρνήθηκε ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας, με έναν αστυνομικό να επισημαίνει στο συγκεντρωμένο πλήθος το γεγονός πως πρόκειται για επαγγελματία δημοσιογράφο που κάνει τη δουλεία της. Η δημοσιογράφος, ο βουλευτής της Χ.Α. και ένας αστυνομικός αποσπάστηκαν από τα υπόλοιπα μέλη, με την πρώτη να δείχνει τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει στον βουλευτή και το θέμα να λήγει εκεί. Ωστόσο κάτι παρόμοιο έζησαν και άλλοι δημοσιογράφοι που είχαν συγκεντρωθεί για να καλύψουν δημοσιογραφικά τα εγκαίνια.

Πηγή: thrakitoday.com

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,885 other followers

Powered by WordPress.com