Γράψτε ένα σχόλιο

Απάντηση του Κ. Σημίτη στον Β. Βενιζέλο … μέσω Βιέννης

ΣημίτηςΩς απάντηση στον κ. Βενιζέλο και τις αιχμές σε βάρος του που άφησε στην ομιλία του στις Σέρρες την προηγούμενη Κυριακή, είναι το δελτίο τύπου που μοίρασε ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης. Σύμφωνα με αυτό…

Από τη Δευτέρα βρίσκεται στη Βιένη ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης  μετά την επίσημη πρόσκληση του καγκελαρίου Werner Faymann  προκειμένου να παραβρεθεί σε εκδήλωση  προς τιμήν του πρώην Καγκελαρίου  της Αυστρίας, Franz Vranitzky. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας  είχε κατά τη χθεσινή ημέρα ιδιαίτερη συνάντηση μιας ώρας με τον πρόεδρο της χώρας  και στη συνέχεια  συμμετείχε  σε επίσημο δείπνο  με άλλους πρ. Ευρωπαίους πρωθυπουργούς , όπου συζητήθηκαν τα  προβλήματα της Ε.Ε και ο τρόπος αντιμετώπισής τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη συνάντηση των Ευρωπαίων ηγετών όπως επισημαίνεται με νόημα από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, ήταν οι κύριοι   Σρέντερ,  Γκουντιέρες, Κλίμα, Νταλέμα και Σαρκοζί. Από την Ελλάδα προσκεκλημένος ήταν ο Κώστας Σημίτης.

Ο κ. Σημίτης έκανε γνωστό τις επαφές του μέσω δελτίου τύπου και επειδή δεν συνηθίζει κάτι τέτοιο, εκτιμάτε ότι δημοσιοποίηση των επαφών του στη Βιένη, είναι απάντηση στα όσα του είπε ο κ. Βενιζέλος την προηγούμενη Κυριακή στις Σέρρες.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,795 other followers

Powered by WordPress.com