Γράψτε ένα σχόλιο

Απλήρωτοι εργαζόμενοι ΠΑΣΟΚ: πουλήστε τις βίλες σας να μας πληρώσετε

20121201-100122.jpgΣτην ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Απλήρωτων Εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι «οι νέοι σωτήρες του κόμματος» ασκούν τρομοκρατία για να «κάτσουν στα αυγά τους» οι υπάλληλοι ενώ τους χρωστάνε, όπως υποστηρίζουν, μισθούς 10 μηνών. «Η εργοδοσία μας οφείλει μισθους 10 μηνών. Το 2012 πήραμε ποσά των 500 ευρώ, που καλύπτουν περίπου μισθούς Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, το δώρο του Πάσχα και το επίδομα αδείας, και τώρα διαρρέουν ότι θα δώσουν μόνο το δώρο των Χριστουγέννων, φοβούμενοι το αυτόφωρο.» Όπως γράφουν οι υπάλληλοι, αν δεν πάρουν το δώρο των Χριστουγέννων, θα κάνουν άμεσα καταγγελίες: «Να μην φοβούνται…απλά να είναι σίγουροι ότι ήδη έχουμε τις καταγγελίες, που θα φτάσουν στις Αρχές πέντε λεπτά μετά τη λήξη της προθεσμίας», λένε απευθυνόμενοι στους υπεύθυνους του ΠΑΣΟΚ.

Οι απλήρωτοι υπάλληλοι καταγγέλλουν επίσης και επιχείρηση τρομοκράτησής του. «Δηλώνουμε επίσης ότι η τρομοκρατία που ασκούν “νέοι σωτήρες” του Κόμματος ώστε “να κάτσουμε στα αβγά μας γιατί δεν θα πάρουμε ούτε σεντς” δεν θα τους βγει σε καλό» γράφουν.

Και τέλος, χαρακτηρίζουν «χορτάτους» τα «νέα “παλιά” μεγαλοστελέχη» που τους ζητούν κατανόηση και προτείνουν στα στελέχη αυτά του ΠΑΣΟΚ να πουλήσουν τις βίλες τους και τα κότερα τους για να πληρωθούν οι ίδιοι: «Επειδή μας ρωτούν για το που θα βρουν λεφτά να μας πληρώσουν, έχουμε απάντηση….ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ!!!»

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,690 other followers

Powered by WordPress.com