Γράψτε ένα σχόλιο

Παρέμβαση και ο Π. Οικονόμου με τους Έλληνες σοσιαλιστές

Οικονόμου παντελήςΧωρίς τέλος οι δυσκολίες στην καθημερινή μας ζωή: από την ανεργία μέχρι την αδυναμία απονομής δικαιοσύνης. Με πιο σκληρή απ όλες την έλλειψη κατανόησης από δημόσιες υπηρεσίες. Με πιο οξυμένη την ανασφάλεια απέναντι στην εγκληματικότητα. Με πιο αισθητή την υποβάθμιση του κοινωνικού εξοπλισμού. Με πιο κραυγαλέα την διάλυση της κοινωνικής πρόνοιας. Και κορυφαία την καταρράκωση της δημόσιας εκπαίδευσης και περίθαλψης. Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, το τελικό αποτέλεσμα είναι να μένουν όλο και πιο ακάλυπτες οι λαϊκές ανάγκες.
Δεν έχουμε αυταπάτες! Μόνο με ριζική αλλαγή στην οικονομική και κοινωνική οργάνωση μπορεί να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα αυτά. Με πολιτική βούληση, με εφικτές λύσεις σε πραγματικά προβλήματα και με δημοκρατική νομιμοποίηση μιας μεγάλης αλλαγής. Αλλά η ανάγκη αυτής της μεγάλης αλλαγής δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθούμε από «μικρές» πρωτοβουλίες. Από εξειδικευμένες παρεμβάσεις για συγκεκριμένες υποθέσεις. Από δράσεις που μπορούν δώσουν λύσεις σε προβλήματα. Και, συνολικά πια, να βελτιώσουν τις συνθήκες της καθημερινής μας ζωής. Η ιδέα αυτή κατατέθηκε από τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ. Και μας κέρδισε! Ανταποκρινόμαστε λοιπόν θετικά και προωθούμε την δημιουργία ενός Δικτύου
Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού. Πολίτες οργανωνόμαστε για να βοηθήσουμε άλλους πολίτες να τα βγάλουν πέρα. Αυτό είναι το ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ! Μπορείς λοιπόν να έρθεις άμεσα σε επαφή με το ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ στο τηλέφωνο 6980 417778 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Αν ζητάς την στήριξή του και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου μπορείς να συμπληρώσεις το Δελτίο Περιγραφής Προβλήματος, που ενδεικτικά ακολουθεί.
Μπορείς επίσης, εάν θέλεις, να δηλώσεις συμμετοχή στην ομάδα εθελοντών που
κινούμε το ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. Κάθε νέα συμμετοχή κάνει την προσπάθεια πιο αποδοτική
και την καθημερινή ζωή μας πιο ανθρώπινη.
Γι αυτό σε περιμένουμ

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,795 other followers

Powered by WordPress.com