Γράψτε ένα σχόλιο

Προβοκάτσια λέει το ΠΑΣΟΚ για την ανακοίνωση απλήρωτων εργαζομένων του

beni 3Πρόκειται για προβοκάτσια, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Βενιζέλου, η ανακοίνωση απλήρωτων εργαζομένων που αναδείχθηκε στο διαδίκτυο σύμφωνα με την οποία έλεγε ότι να πουλήσουν βίλες και σκάφη τα στελέχη του κόμματος για να πληρώσουν τους εργαζόμενους…  

Η υπόθεση πάντως έχει βαθύ και έντονο παρασκήνιο. Το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει προβοκάτσια την ανακοίνωση αυτή γιατί έχει τους λόγους του. Έψαξε ανάμεσα στους εργαζόμενους και βρήκε ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν προέρχεται από εκείνους που εργάζονται στο κεντρικό κτίριο του κόμματος στην οδό Ιπποκράτους.  Μερικοί απο τους εργαζόμενους αυτούς λένε ότι η ανακοίνωση αυτή τους ενοχλεί γιατί επιβαρύνει την κατάσταση που στα απλά ελληνικά σημαίνει ότι δεν θα πληρωθούν. Οι υποψίες πέφτουν σε εκείνους που είχαν προσληφθεί επί προεδρίας του κ. Παπανδρέου και εργάζονται απλήρωτοι βέβαια στην περιφέρεια.

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Περίπου το 2006, ο κ. Παπανδρέου ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έλαβε την απόφαση να προσληφθούν σε κάθε νομό σε όλη τη χώρα και από ένας εργαζόμενος σε κάθε νομαρχιακή επιτροπή ή περιφερειακή οργάνωση. Ο  κάθε προσλαμβανόμενος είχε υποχρέωση να εργάζεται στα κομματικά γραφεία όπου υπήρχαν,  να παρέχει γραμματειακή υποστήριξη και να πληρώνεται για την εργασία του.  Σήμερα οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ ο μέσος όρος που πληρώνονται είναι 750 ευρώ. Υπολογίζουν ότι παραπάνω δεν θα παίρνουν μισθό όλοι αυτοί 6ο περίπου τον αριθμό που προσελήφθησαν τότε  από τους άλλους εργαζόμενους στη κεντρική υπηρεσία του κόμματος.

Σε μερικούς από αυτούς λοιπόν πέφτουν  οι υποψίες και γι αυτό το ΠΑΣΟΚ μιλάει για προβοκάτσιες…

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,680 other followers

Powered by WordPress.com