Γράψτε ένα σχόλιο

Γ. Πεταλωτής: οι κουτοπονηριές του Σαμαρά με βοηθούς εκτέλεσης

πεταλωτήςΣτο άρθο του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής σημειώνει ότι εδώ και καιρό ο πρωθυπουργός έχοντας βοηθούς εκτέλεσης… θέλει να πιστέψουμε ότι σώζει τη χώρα και με προσωπικές του παρεμβάσεις γλιτώνουμε τα χειρότερα. Στο άρθρο του ο κ. Πεταλωτής σημειώνει ότι απο αυτή την πρακτική το ΠΑΣΟΚ κοιτάζει αφημένο στη τύχη του χωρίς να κάνει τίποτα, παρά μόνο να βάζει κόκκινες γραμμές.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ:

Προχθές πρώτη είδηση στο ΜΕGA η Σπυράκη οργισμένη μεταδίδει οτι ενώ ετοιμαζόταν Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (δια κάθε νόσον … ως υποκατάσταση και περαιτέρω απαξίωση του Κοινοβουλίου) σχετικά με την κατάσταση εξομοίωσης των υπαλλήλων της Βουλής με τους υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών, δηλαδή μισθολογικέ

ς περικοπές τους, ο Σαμαράς υπαναχώρησε και δεν την υπογράφει .Στη ίδια λογική η κ. Σπυράκη κι όλος ο χορός από πάνω-κάτω και δίπλα της , ρίχνουν ευθύνες στους αρχηγούς της συγκυβερνώντων καθώς και στον ΣΥΡΙΖΑ οτι κι αυτοί τρομοκρατήθηκαν από τους υπαλλήλους και υπαναχώρησαν. Μέχρι εδώ, όλως αφελώς, καλή η προσέγγιση.

Μόνον που αυτά αλλού … Με τέτοια πλήρως διατεταγμένη παλαιοκομματική και φθηνή πολιτική, σαφώς και δεν πιστέψαμε οτι το ΜEGA θα δυσαρεστήσει τόσο τον κ.Σαμαρά. Και περιμέναμε την πράξη δικαίωσής του. Σαφέστατα στημένο το σκηνικό, σήμερα βγήκε περήφανα ο κ.Σαμαράς, ως τολμηρό παλληκάρι και άτεγκτος πολιτικός όπως χρόνια και χρόνια και δήλωσε ρητά για να το ακούσουμε όλοι ότι αυτός δεν εκβιάζεται, δεν κάνει πίσω και πολλά άλλα, διόλου πειστικά βεβαίως.

Και με τον τρόπο αυτό ας τρώμε εμείς κουτόχορτο, ίδιο με αυτό που σερβιρίστηκε για την “προσωπική παρέμβαση” του κ. Σαμαρά να μην φορολογείται με συντελεστή 45% το εισόδημα από 26.000 ευρώ και έτσι έσωσε τη φτωχομεσαί τάξη. Κι έτρεχε μετά το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ για να λέει ότι είχαν βάλει από πριν “την κόκκινη γραμμή”. ΄Οπως θα κάνουν αδίκως και με τους υπαλλήλους της Βουλής τώρα.

Αντί η κυβέρνηση λοιπόν να δουλεύει για την άσπιλη εικόνα του κ. Σαμαρά, που μέχρι πριν λίγους μήνες δεν άκουγε, δεν έβλεπε και μας σέρβιρε μαγικές λύσεις, καλό θα ήταν να πούνε όλοι στους πολίτες γιατί την δόση που θα παίρναμε τον Ιούνιο, μάλλον θα την πάρουμε τον Δεκέμβριο και ενδιάμεσα ασφυξία στα πάντα. Γιατί με όλα αυτά τα τερτίπια, αυτά και πολλά άλλα συγκαλύπτουν.

Οι εταίροι όμως?

Ε, ας κάνουμε ήρωα τον κ, Σαμαρά, ας ζητάμε εμείς συγγνώμη ως ΠΑΣΟΚ που με όλα μας τα λάθη τραβήξαμε τα πάντα για να μην αφήσουμε τη χώρα να πτωχεύσει και βέβαια ας εισπράττουμε τη φθορά από μία κυβέρνηση που δεν παράγει έργο, δεν προχωρά τίποτε σε κανέναν τομέα παρά μόνον σε ότι μας θυμίζει τις παλιές καλές εποχές Καραμανλή…

//

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,685 other followers

Powered by WordPress.com