1 σχόλιο

Τα λέιζερ στο πρόσωπο του Γ. Πεταλωτη και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Πεταλωτής

Αρθρο του Γιώργου Πεταλωτη

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ σε αγαστή συνεργασία με τους φασίστες της χρυσής αυγής οργάνωναν αντισυγκέντρωση στην κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Αργυρούπολη, προφανώς δεν φανταζόταν ότι σε λίγο διάστημα τη βία που εξέθρεψε και ο ίδιος θα την υποστεί από τους πρώην συγκατοίκους του στην πλατεία Συντάγματος. 

Αν έγιναν τα πράγματα όπως τα ισχυρίζεται ο κ.Στρατούλης, τότε ίσως οι νεοναζιστές που τον χτύπησαν, ήταν κάποιοι από αυτούς που χειριζόταν με χειρουργική ακρίβεια τα λέιζερ προς το πρόσωπό μου τότε. Και σίγουρα πολλοί από αυτούς που οδύρονται σήμερα ήταν σύντροφοί του στα πεζοδρόμια της Αργυρούπολης, που απαιτούσαν με τον πλέον βίαιο και οργανωμένο τρόπο το “κρέμασμα των προδοτών”.
Χαρακτηριστική η τότε ανακοίνωση του ΣΥΝ που μιλάει “για κλίμα δυσφήμισης σε βάρος των αυθόρμητων κινητοποιήσεων των αγανακτισμένων πολιτών”. Όλως τυχαίως με τον ίδιο τρόπο η νεοναζιστική οργάνωση σήμερα μιλάει για “συκοφαντική δυσφήμισή της”.
Η βία θα είναι πάντοτε βία και πάντα καταδικαστέα με πράξεις από την δημοκρατική κοινωνία. Αυτοί που αρνούνταν να την καταδικάσουν έστω και λεκτικά επί τρία χρόνια, γιατί απλούστατα την υπέθαλπταν και πολλές φορές την οργάνωναν, είναι συνυπεύθυνοι για τη σημερινή της έξαρση αλλά και δυστυχώς για όλους μας και για την αυξανόμενη μελλοντική.
Έστω και τώρα ας την σταματήσουμε.

Εδώ η τότε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

http://news247.gr/eidiseis/politiki/petalwths_syn_argyroypolh.1094806.html?fb_action_ids=484850094891028&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation

About these ads

One comment on “Τα λέιζερ στο πρόσωπο του Γ. Πεταλωτη και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

  1. Reblogged this on ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ.

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,762 other followers

Powered by WordPress.com