2 σχόλια

Άνω κάτω στη ΔΗΜΑΡ : παραίτηση Μπίστη από υπεύθυνος της διεύρυνσης

Μπίστης ΚουβέληςΚαι ξαφνικά θύελλα στη ΔΗΜΑΡ. Παραιτήθηκε ο Νίκος Μπίστης απο την επιτροπή διεύρυνσης  γιατί  διαφώνησε μαζί του ο Φ. Κουβέλης και τον άδειασε πολιτικά.  Και ενώ υπήρχε θετική εισήγηση για τη δημιουργία φόρουμ για την κεντροαριστερά, από τότε που την κατέθεσε στο γκάζι ο κ. Μπίστης  στις 28 του μήνα, με υποστηρικτές μετέπειτα τους κυρίους, Χατζησωκράτη, Μαργαρίτη και τον γραμματέα τον κ. Λυκούδη, απέναντι στον κ. Μανιάτη του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχε και αυτός μαζί με άλλες κεντροαριστερές κινήσεις , σήμερα, και ενώ ήταν να οριστούν εκπρόσωποι του κόμματος για την δημιουργία αυτού του φορέα , όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ πριν από λίγη ώρα, τελικά η πρόταση απορρίφθηκε  χωρίς δικαιολογία με αποτέλεσμα τελικά να παραιτηθεί από την επιτροπή ο κ. Μπίστης.

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που έγινε αυτό από την πλευρά του προέδρου της ΔΗΜΑΡ του κ. Κουβέλη, απλά εκτιμάται  όπως λέγεται από τον κ. Μπίστη ότι μπορεί να οφείλεται από το ότι μπορεί να  αισθάνεται καλά ο κ. Κουβέλης με το 6% και δεν καταλαβαίνει όπως λέει το τσουνάμι που έρχεται , μέχρι το ότι έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης και αντιμετωπίζει φοβικά το ΠΑΣΟΚ σαν να είχε 40% και όχι ηγεμονικά όπως θα έπρεπε. Από την άλλη  πάντως λένε από την πλευρά του κ. Κουβέλη, ότι ο κ. Μπίστης επιχείρησε να παίξει παιχνίδι με την κεντροαριστερά, και του έκοψε το βήχα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

About these ads

2 comments on “Άνω κάτω στη ΔΗΜΑΡ : παραίτηση Μπίστη από υπεύθυνος της διεύρυνσης

 1. Reblogged this on ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ.

 2. Υπάρχει, άραγε, ελπίδα ν΄αρχίσουμε να βλέπουμε τον άλλο με σοβαρότητα και σεβασμό; Είτε αρθρογραφούμε, είτε κάνουμε ρεπορτάζ. Είτε μετέχουμε σε διαδικασίες
  Σαν “άλλο” εννοώ και την όποια “άλλη συλλογικότητα” με την οποία διαλεγόμαστε. Και βέβαια μιλάμε για Πολιτική. Χρειάζεται νομίζω ανάνηψη και σεμνότητα. Αν λείπει σε κάποιον “ας πάει “καλλιά του”.

  Γιατί πόση πολιτική οξυδέρκεια και σεβασμό ακροατηρίου δείχνουν ερμηνείες όπως:
  ” έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης” ή ότι “αισθάνεται καλά ο κ. Κουβέλης με το 6%” ή ότι “αντιμετωπίζει φοβικά το ΠΑΣΟΚ σαν να είχε 40% και όχι ηγεμονικά όπως θα έπρεπε”. Ώστε θα έπρεπε ηγεμονικά, έ; Ή, μήπως, και με “τσαγανό” που εξυπνακίζουν κάποιοι;

  Και τι γίνεται με το “δημοκρατικός διάλογος παντού”; Αναχωρητές ή περιφερόμενοι νομάδες;
  Κοσμίδης Αδαμ.

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,762 other followers

Powered by WordPress.com