1 σχόλιο

Καρχιμάκης προς Μαυραγάνη : φαύλο υπουργέ δεν θα σε αφήσουμε ήσυχο

20121219-222033.jpg

Νέα επίθεση στον υφυπουργό Οικονομικών εξαπολύει ο Μιχάλης Καρχιμάκης με αφορμή την απόφαση του Γιώργου Μαυραγάνη να προχωρήσει στην αντικατάσταση ή στην απομάκρυνση στελεχών τόσο από τις εφορίες όσο και από το ΣΔΟΕ.

Διαβάστε τι εγραψε στην σελίδα του στο facebook:

Ο προστάτης των μεγάλοφοροπαραβατων υφυπουργός οικονομικών επελαυνει με μηχανισμούς υπόπτους . Διακόσιες περίπου καρατομησεις διευθυντικων στελεχων χωρίς να εφαρμοστεί ο νόμος και να υπάρξουν οι κατα νομον αξιολογήσεις.Μοναδικό κριτήριο ,η κομματική ταυτότητα της Ν.Δ .

Στο υπουργείο στήνουν πάρτυ .ο υφυπουργός μαυραγανης αρχηγός της ορχήστρας στήνει ύποπτο παρακράτος ,μιας και ορισμένοι ΕΊΝΑΙ ΥΠΌ ΔΙΕΡΕΎΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΌ.

Καμαρωστε τον.λοιπόν .π.χ 1)Διευθυντής του ελεγκτικού κέντρου για ολόκληρη την Ελλάδα ο Διευθυντής του γραφείου του.Για να έχουν καλλίτερο τροπο μεταχείρισης οι φίλοι τους οι μεγαλοφοροπαραβατες….. 2)Διευθυντής μεγάλων επιχειρήσεων μεταταγμενος απο νοσοκομείο….. 3)Υποδιευθυντής ελεχου σε κρίσιμη ΔΟΥ στέλεχος που εκκρεμεί σε βάρος του καταγγελία προς εξέταση για ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΌ. Κ.μαυραγανηΑΥΤΟΥΣ ΘΈΛΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΎΣ για να απελευθερωνεις και να αποδεσμευεις καταθέσεις υπόπτων και μαγαλοφοροφυγαδων. Να μην μπορεί να σταθεί κανείς εμπόδιο στις φαυλοεπιδιωξεις σου……και να μπορείς να καταστρωνεις ….εισπράξεις δυο ταχυτήτων ….να γνωρίζεις φαυλουπουργε δεν θα σε αφήσουμε ήσυχο…….

Κύριε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΈ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΠΕΠΟΝΗ ΠΟΥ ΣΥΣΤΕΓΑΖΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΤΟΥ υφυπουργού με τις ύποπτες συμπεριφορές αποδεσμευσεων καταθέσεων μεγάλοφοροπαραβατων κ.λπ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ασκήσετε την αρμοδιότητα σας ουσιαστικά για αυτόν το πρώην υπάλληλο εταιρείας που συμβούλευε τους πελάτες της πως να φοροαποφευγουν ….και ο κ.Σαμαράς τον διόρισε λύκο στο μαντρί….Τελικά κύριε Σαμαρά αυτό είναι το νέο ήθος και το νέο κράτος που διαφημιζετε διαρκώς…..τι θα λένε οι ευρωπαίοι εταίροι βλέποντας αυτή την απίστευτη φαυλότητα…στον ποιο κρίσιμο τομέα της οικονομίας που είναι τα δημόσια έσοδα; ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ βάλτε φρένο στους υπόπτους και τους φαυλους του Υπ.οικονομικών ….

About these ads

One comment on “Καρχιμάκης προς Μαυραγάνη : φαύλο υπουργέ δεν θα σε αφήσουμε ήσυχο

  1. γραφικος…

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,758 other followers

Powered by WordPress.com