Γράψτε ένα σχόλιο

(Αποκάλυψη) μυστικός δείπνος στελεχών ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ και άλλων κεντροαριστερων

20121220-114005.jpg

Μπορεί ο Φώτης Κουβέλης να φοβάται το ανοίγματα της ΔΗΜΑΡ στο ΠΑΣΟΚ για λόγους κατανοητούς , ωστόσο όμως στο παρασκήνιο η συνεργασία των δυο κομμάτων μαγειρεύεται. Στην κυριολεξία μάλιστα.

Προχθές βράδυ στα Καμίνια του Πειραιά, 15 στελέχη που ανήκουν στο κεντροαριστερο χώρο , αλλά και του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ , συνέφαγαν στην ταβέρνα ´´Αλλη Σκάλα¨ ένα απλό μαγαζί με μεζέδες Σαντορινιους, γευστικο κρασι του νησιου, σπεσιαλιτέ φυσικα η φαβα σαντορινης, κρεας και υπεροχες σαλατες. Καθε Παρασκευη και Σάββατο μερκοι ρεμπέτες μαλιστα παιζουν μπουζούκι και τραγουδάνε παρέα με τους πελατες του μαγαζιου.

Αυτή τη φορά οι πελάτες στο τραπέζι ήταν διαφορετικοί. Ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο Δημήτρης Καρύδης απο το ΠΑΣΟΚ, δυο υποψήφιοι στις εκλογές της ΔΗΜΑΡ, οι κ.κ. Τσουρινάκης και Ανανηαδης, ο πρώην υπουργός ναυτιλίας επι κυβερνήσεων Σημίτη , Σταυρός Σουμάκης, ο πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά Στέλιος Μπρατσώλης, ο αντί περιφερειάρχης Δημήτρης Κατσικάρης, ο κ. Χρ. Τσούκας απο την Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων της περιοχής, και τέσσερις πέντε ακόμη που ζητούμενο τους είναι η ένωση του χώρου.

Υπέρμαχος της ένωσης ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Μίμης Ανδρουλακης που παρουσιάζει το βιβλίο του την Παρασκευή με τον δήμαρχο της πόλης τον κ. Μπουταρη. Τους έλεγε πως θα πρέπει η συνένωση των δυο κομμάτων , η συνεργασία όλης της κεντροαριστεράς να γίνει όχι, άγαρμπα, ατσαλα, αλλά με συντεταγμένο τροπο, και όχι βιαστικά.

Μάλιστα όταν η συμφωνία ακυρώθηκε , η συμφωνία του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να ορίσουν από έναν εκπρόσωπο για το θέμα της συνεργασίας τους πήγε στις καλλένδες την τελευταία στιγμή από τον κ. Κουβέλη με συνέπεια να αδειαστει ο Νίκος Μπιστης απο την ηγεσία του κόμματος του, και να παραιτηθεί από υπεύθυνος της αρμόδιας επιτροπής, προκάλεσε αίσθηση. .

Ο κ. Ανδρουλάκης που έπινε στην ταβέρνα κόκκινο σαντορινιό κρασί και τσούγκριζε το ποτήρι του με άλλους και λίγο έλειψε να πει και μαντινάδες που του αρέσουν , μιλούσε για το τελευταίο του βιβλίο και το ταύτιζε με τον κ. Βενιζέλο που όταν πληροφορήθηκε την ομιλία του στο Περιστέρι για τους λόγους συνύπαρξης ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έλεγε ότι παραμένει ΠΑΣΟΚ ο ίδιος, αλλά θέλει να είναι ανένταχτος και υποστήριζε τον κ. Βενιζέλο σημειώνοντας πως αυτή θα πρέπει να είναι η γραμμή του, ως προς το θέμα της κεντροαριστεράς.

Παράλληλα σήμερα θα υπάρξει το απόγευμα μια ακόμη προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Μια ομάδα στελεχών του ΠΑΣΟΚ αλλά και ανένταχτων στελεχών από την κεντροαριστερά,που έχουν φτιάξει , έναν όμιλο ¨ μπροστά¨ συνομιλούν για το μέλλον της κεντροαριστεράς κα αν υπάρχει προοπτική συνεργασίας , ενώ το απόγευμα μπροστά στις κάμερες θα συνεδριάσει και η διοικούσα επιτροπή της ΡΙΚΣΣΥ του κ. Α. Λοβέρδου που επίσης κινείται στην ίδια λογική.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,758 other followers

Powered by WordPress.com