Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτή είναι η ανακοίνωση του υπ. οικονομικών για τις ΔΟΥ

20121206-231520.jpg Από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι:

Η τοποθέτηση προϊσταμένων των οργανικών μονάδων επιπέδου Τμήματος, Υποδιεύθυνσης και Διεύθυνσης του Υπουργείου Οικονομικών, θα γίνει με απόλυτο σεβασμό στην ισχύουσα νομοθεσία.

Συγκεκριμένα:

1) Για όσες περιπτώσεις έχει λήξει η θητεία , η τοποθέτηση θα γίνει με βάση την διαδικασία και τα προσόντα που προβλέπονται στις διατάξεις της παραγράφου 21 του άρθρου 55 ν. 4002/11 , όπως ισχύει σήμερα. Οι αποφάσεις τοποθέτησης των νέων προϊσταμένων  θα εξειδικευθούν ως 31/12/2012 με τους συγκεκριμένους στόχους  (ποιοτικούς και ποσοτικούς) που πρέπει αυτοί να πετύχουν  κατά την διάρκεια της θητείας τους  και  οι οποίοι και θα ελέγχονται ανά τρίμηνο όπως ορίζει ο νόμος .Εξυπακούεται πως στην κρίση για την κάλυψη των ανωτέρω θέσεων μετέχουν όλοι όσοι διαθέτουν τα κατά το νόμο τυπικά προσόντα.

2) Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών που θα δημοσιευθεί ως τις 31/1/2013, θα καθοριστούν ο τρόπος,  η διαδικασία και τα όργανα ελέγχου επίτευξης των στόχων της προηγουμένης παραγράφου,  στη βάση των καλύτερων διεθνών πρακτικών.

3)Για όσες περιπτώσεις δεν έχει λήξει η θητεία, οι σημερινοί  προϊστάμενοι  παραμένουν στις θέσεις τους, σύμφωνα με το νόμο και θα υπόκεινται στα κριτήρια αξιολόγησης που θα τεθούν.

 

 

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,758 other followers

Powered by WordPress.com