Γράψτε ένα σχόλιο

Φωτογραφίες απο δυο συνεδριάσεις για τη κεντροαριστερά

20121220-202131.jpg

Σε δυο παράλληλες εκδηλώσεις η πρώτη της κίνησης Μπροστά στην οποία μετέχουν σύμβουλοι υπουργών του ΠΑΣΟΚ αλλα και οι κύριοι Καρυδης απο το ΠΑΣΟΚ και Γ. Πεταλωτης και ο κ Γιώργος Φλωριδης, και η δεύτερη συνεδρίαση της διοικουσας επιτροπής της ΡΙΚΣΣΥ του κ. Λοβερδου ψάχνουν να δούνε αν μπορούν να συνεργαστούν στο κοινό στόχο για μια ενιαία κεντροαριστερά .
Στο μεταξύ στη συνεδρίαση του φορέα του κ Λοβερδου, ο ίδιος τάχθηκε υπέρ της στήριξης της κυβέρνησης Σαμαρά, και μάλιστα με ορίζοντα τετραετίας,υπογραμμίζοντας ότι η Δικαιοσύνη όλων των μορφών και η λαϊκή ενότητα-εθνικη διάρκεια αποτελούν τις δυο ύψιστες προτεραιότητες του νέου πολιτικού σχηματισμού.
Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε ότι μετά την περίοδο των εορτών θα ανακοινώσει τις προτάσεις του για την απελευθέρωση της ελληνικής οικονομίας από τα δεσμά της γραφειοκρατίας και την ύφεση.
Αναφορικά με την προχθεσινή συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Ανδρέας Λοβέρδος σχολίασε ότι “δεν είπαν τίποτα”, ενώ σε σχέση με τις εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς εστίασε στη “διαθεσιμότητα” του εγχειρήματός του για διάλογο20121220-203902.jpg

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,982 other followers

Powered by WordPress.com