Γράψτε ένα σχόλιο

Δώρα ψυχικής χαράς και ευτυχίας απο τον Ατρόμητο

20121222-144643.jpg

Την αλληλεγγύη και την στήριξη προς τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας ανέδειξε με την επίσκεψη που πραγματοποίησε στις 19 Δεκεμβρίου 2012 αντιπροσωπεία της ομάδας του Ατρόμητου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο «Από Καρδιάς» του Δήμου Περιστερίου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος πρόσφερε πεντακόσιες (500) γαλοπούλες αλλά και μελομακάρονα δικής της παραγωγής υπέρ των άπορων συμπολιτών μας αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι διαθέτει ευαίσθητα κοινωνικά αντανακλαστικά σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία για κάθε ελληνική οικογένεια.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου, τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Νάστο, Σωκράτη Φυτανίδη, Κώστα Γιαννούλη, Τάσο Καραμάνο, Θανάση Καραγκούνη και τον Υπεύθυνο Τύπου Παύλο Κατώνη.
Την αντιπροσωπεία της ομάδας του Περιστερίου υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Αντιδήμαρχος και Μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλης Μπέτσης, καθώς και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π. Ξένη Κορόγιαννη, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ Βασίλης Παπαδόπουλος κ.α.
Στη δήλωσή του, ο κ. Παχατουρίδης ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ατρόμητος που στέκεται αρωγός από την πρώτη μέρα δημιουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τονίζοντας ότι οι πεντακόσιες (500) γαλοπούλες θα κάνουν όπως πρέπει γιορτινό το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι άπορων και άνεργων πολιτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την καθημερινή τους επιβίωση.
Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο βρέθηκαν επίσης οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών που παρέδωσαν σακούλες με τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από εισφορές των οικογενειών τους. Τους συνόδεψαν ο Πρόεδρος του ΑΠΣ Ατρόμητος Αντώνης Πατατενές και ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Τόλης Αποστολου.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,788 other followers

Powered by WordPress.com