Γράψτε ένα σχόλιο

(Φωτο) Πρώην υπουργός υγείας ξύρισε το μουστάκι του για καλό σκοπό

20121223-161631.jpg

Μεγάλη προσφορά, για μεγάλο σκοπό από την καρέκλα του μπαρμπέρη, έκανε ο γνωστός παράγοντας της Λεμεσού και πρώην υπουργός Υγείας Φρίξος Σαββίδης. Δέχτηκε για «ιερό σκοπό» να ξυριστεί το μουστάκι του, που διατηρούσε ακέραιο τα τελευταία 40 χρόνια.

Χθες το μεσημέρι, οργανώθηκε εκδήλωση από τον ραδιοσταθμό «Κανάλι 6» και το round table 6 στον Χαρουπόμυλο Λανίτη, όπου ο Φρίξος Σαββίδης θυσίασε το… λεγόμενο «θηριώδες» μουστάκι του. Κατά την διαδικασία ξυρίσματος του μουστακιού, συγκεντρώνοντας εισφορές από τους παρευρισκόμενους, προς ενίσχυση του «Ταμείου Ημέρας Αγάπης Παιδιού». Πέραν των εισφορών που έγιναν στον χώρο του ξυρίσματος, με αφορμή το γεγονός αρκετές εταιρείες, οργανισμοί, όπως κι επώνυμοι κατέθεσαν ποσά για τον φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης. Οι εισφορές όταν καταμετρηθούν, εκτιμάται πως θα ξεπεράσουν τις 30.000 ευρώ.

Ο φρεσκοξυρισμένος Φρίξος Σαββίδης δήλωσε χαρούμενος για την ανταπόκριση του κόσμου και τις γενναίες εισφορές που έγιναν. Παρατήρησε πως νιώθει περισσότερο δυναμωμένος κι ανανεωμένος ταυτόχρονα να αναλάβει νέες πρωτοβουλίες με σκοπό την στήριξη των άπορων παιδιών.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση, «το μεγάλο ξύρισμα» που γίνεται τα τελευταία πέντε χρόνια με πρωτοβουλία του «Καναλιού 6» απέφερε από τα πέντε προηγούμενα ξυρίσματα, πέραν των 100.000 ευρώ, προς κάλυψη αναγκών των παιδιών που στηρίζει το Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού.

ΠΗΓΗ: Kathimerini.com.cy

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,788 other followers

Powered by WordPress.com