Γράψτε ένα σχόλιο

Κάποιος υποκινεί τους απλήρωτους εργαζόμενους,λένε στο ΠΑΣΟΚ

20121226-120757.jpg

Ψάχνει η Ιπποκρατους να βρει άκρη με τους εργαζόμενους φάντασμα έτσι τους αποκαλεί αυτούς που βγάζουν ανακοινώσεις προβοκατόρικες και υποστηρίζουν ότι δεν πληρώθηκαν , το αντιθετο, συνέβει μειωμένο μεν , το δώρο Χριστουγέννων , ελαβαν, αφού ο Νίκος Σαλαγιανης έβαλε χρήματα 750 ευρώ στους λογαριασμους τους και τα αλλά 250 μέχρι τέλος του χρόνου οπως τους είπε.

Ωστόσο ειναι φανερό οπως λένε απο την Ιπποκρατους πηγές κοντά στον κ. Βενιζελο, ότι στόχο,έχουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις , προβλήματα και ανακατοσουρα γιατί ειναι βεβαιον ότι απο κάποιον ωθούνται… Να το κάνουν. Υποκινούνται …

Οι εργαζόμενοι , έστειλαν ανακοίνωση που μεταξύ άλλων αναφέρουν :

«Αφού ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα με υγεία σε εσάς και τις οικογένεια σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ εκτός ότι είναι 10 μήνες απλήρωτοι, δεν τους κατεβλήθη ούτε μέρος του δώρου που τους είχαν υποσχεθεί. Αυτό αποτελεί ποινικό αδίκημα όπως και για κάθε εργοδότη. Αλήθεια ποιο είναι το μήνυμα που στέλνουν προς το σύνολο των εργοδοτών της χώρας? Θα κινηθεί η αυτόφορη διαδικασία? Τι γίνετε με τις εισφορές των υπαλλήλων στο ΙΚΑ? καταβάλλονται κανονικά από το ΠΑΣΟΚ?

Δεν αναρωτιόμαστε πώς μπορούν και κάνουν Χριστούγεννα γνωρίζοντας πως οι υπάλληλοι τους είτε πουλούν προσωπικά τους αντικείμενα για να ζήσουν, είτε καταφεύγουν στα συσσίτια, ενώ οι ίδιοι απολαμβάνουν τις βίλες τους που έφτιαξαν πάνω στις πλάτες αγνών και ανυποψίαστων αγωνιστών. Δεν είναι δυνατόν να έχουν ούτε ψήγμα ενοχής. Και για να τα λέμε με το όνομα τους, εδώ δεν τους πείραξε που κατέστρεψαν 6 εκ εργαζόμενους και συνταξιούχους, του 150 υπαλλήλους θα σκεφτόντουσαν…

Επίσης θα θέλαμε να πουν τι γίνετε με τους συναδέλφους από την επαρχία που δεν έχουν προσληφθεί από τα κεντρικά αλλά από τις νομαρχιακές που κλείνουν από τα χρέη ?… Κάθε Νομαρχιακή και ξεχωριστό νομικό πρόσωπο?..
Το θέμα μας είναι γνωστό και στο ΙΚΑ και σε άλλες υπηρεσίες σχετικές με εργασιακά θέματα. Περιμένουμε για τις ενέργειες τους που θα παραδειγματίσουν και τους άλλους εργοδότες που αθετούν τις υποχρεώσεις τους, η αφήνουν «νόμιμα» απλήρωτους εργαζόμενους 5-7 μήνες και τους καταβάλουν μόνο το δώρο.

Είμαστε σε εγρήγορση και συνεννόηση… Θα ενημερώνουμε άμεσα και με απόλυτη ακρίβεια τους πολίτες της χώρας για το τι ακριβώς γίνετε με τους εργαζόμενους στο ΠΑΣΟΚ. Αν δεν υπάρξουν εξελίξεις θετικές εντός λίγον ημερών, θα ανεβάσουμε εκ νέου το blog των Απλήρωτων Εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ».

Υπενθυμίζεται ότι η Ιπποκράτους φέρεται να μην «αναγνωρίζει» τις επιστολές και τις ανακοινώσεις στο εν λόγω blog καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσφατα είχε αρνηθεί ότι έχει λάβει οποιαδήποτε ενημέρωση για επιστολές και ανακοινώσεις από τους απλήρωτους εργαζόμενους του κόμματος.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,778 other followers

Powered by WordPress.com