Γράψτε ένα σχόλιο

Σκάνδαλο στον ΕΟΤ με ειδικό σύμβουλο του Ν. Καραχαλιου

20121226-002648.jpg

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις στον ΕΟΤ αφού σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται από τον εισαγγελέα ο πρώην γενικός γραμματέας του Οργανισμού Νίκος Καραχάλιος, έπειτα από τη σύλληψη του ειδικού του γραμματέα για υπόθεση υπόθεση υπεξαίρεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Καραχάλιος αναζητείται από τον εισαγγελέα για να δώσει διευκρινήσεις όσον αφορά την υπόθεση υπεξαίρεσης με την οποία φέρεται να σχετίζεται ο ειδικός του σύμβουλος ο οποίος και συνελήφθη από τις αρχές μαζί με άλλα τέσσερα άτομα.

Ειδικότερα ο ειδικός σύμβουλος του κ. Καραχάλιου φέρεται να πήρε παρατύπως το μπλόκ επιταγών του Οργανισμού την περασμένη εβδομάδα. Λίγο αργότερα μια γυναίκα εμφανίστηκε σε τράπεζα για να εξαργυρώσει επιταγή μεγάλης χρηματικής αξίας, 147.000 ευρώ, στο όνομα του ΕΟΤ για δήθεν έξοδα σε γνωστό ξενοδοχείο.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι επικοινώνησαν με το ξενοδοχείο και καμία συναλλαγή δεν επαληθεύτηκε με αποτέλεσμα να κινηθούν υποψίες, όπερ και άρχισε ο έλεγχος.

Η ερεύνα θα συνεχιστεί σε βάθος από την Εισαγγελία καθώς υπάρχους ενδείξεις και για συμμετοχή άλλων υπαλλήλων του ΕΟΤ σε υπεξαιρέσεις. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για απάτη, πλαστογραφία.

Πηγή : newpost

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,788 other followers

Powered by WordPress.com