Γράψτε ένα σχόλιο

Ο Λοβέρδος για τη λιστα Λαγκαρντ

20121228-145507.jpg

Απο τα Ιωάννινα, ο Ανδρεας Λοβερδος, όταν ρωτήθηκε απο δημοσιογράφους για τη λιστα Λαγκαρντ και τα όσα ακούγονται απάντησε το εξής:

Πρέπει να σταματήσουν τα παιχνίδια. Είναι τέτοια η δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα που πρέπει αμέσως να ενημερωθεί ο λαός για ό,τι έχει γίνει.
Κάθε καθυστέρηση ευνοεί τους λ´ασπολόγους και τους προβοκάτορες.

Για ΡΙΚΣΣΥ

Ιδρύσαμε την ΡΙΚΣΣΥ, δηλώσαμε διαθέσιμοι για τον διάλογο που θα οδηγήσει σε πολιτικές συγκλίσεις. Είμαστε εδώ, θα είμαστε παντού! Παλεύουμε για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω. Αυτό θα γίνει μόνο αν σταθεροποιήσουμε την οικονομία ( θέσεις εργασίας -ανάπτυξη). Χρειαζόμαστε ένα πρόγραμμα άμεσης δράσης. Το εκπονούμε, το ολοκληρώνουμε και μετά τις γιορτές θα το ανακοινώσουμε. Είναι ένα πρόγραμμα άμεσης δράσης, άμεσης εφαρμογής, και έως τον Ιούνιο η κυβέρνηση, αν το αποδεχτεί, μπορεί να το έχει εφαρμόσει. Δεν θα περιμένουμε τις εκλογές για να πούμε το πρόγραμμά μας. Θα το πούμε απ´ τώρα, και θα βοηθήσουμε μέσα από την Βουλή να υιοθετηθεί και να εφαρμοστεί.

4) Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα. Όλα εκείνα, που οδηγούν τον ελληνικό λαό σε περαιτέρω δυστυχία, φτώχεια και εγκληματικότητα.Γι αυτό ιδρύσαμε τη ΡΙΚΣΣΥ. Γι αυτό θα συγκλίνουμε με δίκτυα και πρόσωπα του χώρου. Δηλώσαμε τη διαθεσιμότητά μας, και περιμένουμε προσκλήσεις, με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος. Ας μην φοβούνται οι διστακτικοί. Δεν πρόκειται να ιδρύσουμε το ΠΑΣΟΚ νούμερο 2. Δεν στοχεύουμε, δεν επιδιώκουμε, δεν θέλουμε τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ. Μας ενδιαφέρειη ίδρυση ενός νέου, μεταρρυθμιστικού, ριζοσπαστικού, ευρωπαϊκού, και κυρίως ανατρεπτικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,794 other followers

Powered by WordPress.com